marți, 10 septembrie 2024

Handbal feminin div.A, Seria B | HCF Piatra Neamț și CSM Roman debutează ACASĂ sâmbătă 14 septembrie într-o nouă ediție a div.A. Cele 2 formații nemțene fac parte din seria B, alături de marile favorite CSM Galați și CSU Știința București. Componența de 10 și programul primei etape


Pentru această ediție de campionat FRH a decis să împartă componentele div.A în două grupe de 10 formații respectându-se în mare, criteriul geografic pentru a permite cluburilor să supraviețuiească din punct de vedere financiar, asta pentru că cu 2-3 excepții, în ambele serii, celelalte formații nu dispun de susținerea financiară adecvată pentru a duce la bun sfârșit o competiție la nivel național. 
Grupa B din care fac parte și cele 2 formații din județul Neamț, respectiv HCF Piatra Neamț și CSM Roman, le mai cuprind pe CSM Bacău și CSU Bacău, pe CSU Ștința București, ACS Spartac București, ACS Unirea Dobroiești, CSU Neptun Constanța, CSM Unirea Slobozia și marea  favorită la promovare CSM Galați (foto).

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE DIVIZIA A FEMININ SEZONUL COMPETIȚIONAL 2024 – 2025 poate fi urmărit accesând link-ul de mai jos: 

Etapa a 1-a (14 septembrie)

CSU Bacău

 

CSU Știința București

HCF Piatra Neamț

 

ACS Spartac București

CSM Roman

 

ACS Unirea Dobroiești

CSM Bacău

 

CSU Neptun Constanța

CSM Galați

 

CSU Unirea Slobozia


foto: CSM Galați - facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu