luni, 7 octombrie 2024

Fotbal juvenil - Cupa României| Echipele de juniori și-au aflat adversarii din ”cupe”

 

Echipele de juniori și-au aflat adversarii din ”cupe”
Echipele de juniori ale ACSM Ceahlăul Piatra Neamț urmează a participa în acest sezon competițional și-n Cupa României, întrecerea fiind denumită diferit de către Federația Română de Fotbal, în funcție de campionatul în care joacă echipele.
Astfel, echipele noastre care joacă în Campionatul Național U19, respectiv, U17, vor disputa jocuri în ”Cupa Național”, iar echipele din Liga Elitelor, la categoriile de vârstă U16 și U15, vor participa în ”Cupa Elitelor”.
Cupa Național U19 și, respectiv, U17, vor fi primele competiții în care vor intra echipe ale ACSM Ceahlăul. După ce s-a făcut împerecherea ce respectă criteriul geografic, ambele formații ”galben-negre” vor înfrunta, în derby-uri locale, pe LPS Piatra Neamț. Jocurile vor fi miercuri, 9 octombrie 2024, pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul ”Ceahlăul”.
Meciul juniorilor mari va debuta la ora 12:00, iar cel al juniorilor U17 va începe nu mai devreme de ora 14:00. Trebuie spus că, în caz de egalitate la finalul timpului regulamentar, se va trece direct la executarea de lovituri de departajare. Cine se califică în faza următoare va avea meci în ”cupă” pe 30 noiembrie 2024.
La categoriile de vârstă U16 și U15, echipele ACSM Ceahlăul urmează a lua startul în Cupa Elitelor. Conform regulamentului de desfășurare a competițiilor, întocmit de FRF, Cupa Elitelor U16 și U15 vor avea loc după următorul format: grupe de căte 6 echipe (8 grupe în total) în care se va juca ”fiecare cu fiecare”, urmând ca ocupanta locului 1 în fiecare serie să joace mai departe în întrecere; se va trece apoi la alte grupe ale întrecerii (două), iar cele mai bune două echipe din aceste ultime grupe vor juca în semifinalele competiției.
Adversarele formațiilor noastre vor fi: FC Botoșani (5 noiembrie 2024, deplasare); Politehnica Iași (30 noiembrie 2024, acasă); LPS Suceava (7 decembrie 2024, deplasare); ACS FC Bacău (22 februarie 2025, deplasare); ACS SC Oțelul Galați (1 martie 2025, acasă).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juvenil - Cupa României| Echipele de juniori și-au aflat adversarii din ”cupe”

  Echipele de juniori și-au aflat adversarii din ”cupe” Echipele de juniori ale ACSM Ceahlăul Piatra Neamț urmează a participa în acest sezo...