marți, 8 septembrie 2015

Ceahlăul joacă la Suceava cu Rapid CFR în turul 5 al Cupei României miercuri 9 septembrie de la orele 16.30


Băieții lui Costel Ilie, Mișu Ionescu și Radu Lefter vor debuta în turul 5 al Cupei României la Suceava pe stadionul Areni.
Paradoxal, cele 2 echipe vecine de județ nu s-au întâlnit în pregătiri, nemțenii jucând însă cu concitadina Bucovina Pojorâta la Piatra Neamț.
Deși se confruntă cu probleme financiare și de lot, nemțenii s-au pregătit conștiincios în aceste zile și sunt hotărâți să-și vândă scump pielea la Suceava.

































La pregătiri a revenit Sorin Tăbăcariu de la Naționala U21, nu însă și Calancea, reprezentativa Moldovei urmând să evolueze în această seară cu Muntenegru.

De asemenea Robert Căruță poate fi utilizat mâine la Suceava, în vreme ce Daniel Stana s-a antrenat separat.


Sămbătă Ceahlăul va evolua tot în deplasare în Giulești pe terenul Rapidului în partida considerată capul de afiș al etapei a 3-a. 

Declarația antrenorului principal referitoare la Cupa României

https://youtu.be/eos6h70w8-k

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | A venit vacanța la ACSM Ceahlăul ! A fost fixată și reunirea lotului pentru data de 24 iunie. Vor fi multe modificări în lot, plecări și veniri, sezonul următor de L2 va debuta pe 3 august

  ACSM Ceahlăul a intrat în vacanță astăzi  16 mai. Fotbaliștii Ceahlăului, cei care au mai rămas la Piatra Neamț  au efectuat în cursul zil...