miercuri, 21 octombrie 2015

SUNTEM PE MOARTE!

Ioan Mironaș încă mai speră ca " CINEVA " ar mai putea veni alături de club cât nu este prea târziu!


" Mai sper într-o salvare de ultimă oră a clubului, mai exact la o păstrare a ființei clubului, pentru că la performanță la nivelul primei echipe a clubului în acest moment nu putem vorbi din nefericire, funcție de niște decizii pe care le vom lua săptămâna aceasta, om vedea care va fi până la urmă soluția, planul pe care îl adoptăm pentru prezervarea, pentru conservarea ființei clubului. SUNTEM PE MOARTE, în astfel de situații luăm în considerare orice posibilă alianță, orice posibilă variantă care ar putea să conducă la salvarea clubului. S-a discutat mult despre diverși conducători, despre diverse persoane care au fost implicate mai mult sau mai puțin la conducerea clubului.


Până la urmă eu cred că dincolo de ce istoria va spune despre fiecare în parte, până la urmă noi, pietrenii, obștea, am trebui să fim interesați de clubul Ceahlăul și să facem atâta cât mai este timp, să facem ce depinde de noi pentru ai prezerva ființa " .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | S-a RUPT lanțul de IUBIRE! ACSM Ceahlăul a RĂMAS fără antrenor principal!

  " Jos pălăria, Cristian Pustai! Antrenorul Cristian Pustai și CSM Ceahlăul Piatra Neamț au ajuns la concluzia că este timpul despărți...