miercuri, 23 martie 2016

Vă așteptăm la stadion, să fiți al 12-lea jucător din teren!
Vor să se reabiliteze în fața suporterilor după înfrângerea de la Bacău din etapa trecută.
Sămbâtă la Bacău nemțenii au pierdut cu 0-3 în fața unei echipe SC Bacău resuscitată de victoria de la Constanța, o formație cu mari șanse de a prinde play-off-ul la finalul sezonului regular.
Astăzi, băieții lui Maccoppi vizează prima victorie din retur în fața Oțelului Galați, formație alcătuită numai din juniori care își joacă ultima șansă la Piatra Neamț pentru a evita retrogradarea directă.
De la orele 15.00 vă asteptăm la stadion, să ne susțineți în tentativa de a obține victoria de care are nevoie întreg fotbalul nemțean.
Astăzi se joacă nu numai viitorul imediat al echipei de seniori, astazi se joacă si soarta întregului sector juvenil de la Ceahlăul.
Băieții și antrenorii au promis că vor face totul pentru victorie! Haideți să îi susținem, să arătăm că ne pasă de Ceahlăul, de faptul că acest club mai merită o șansă!

Vă așteptăm la stadion, să fiți al 12-lea jucător din teren!

Hai Ceahlăul!

foto: Gelu Crăcană

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 4-a Neamț, Play-out: Etapa a 1-a | Victoria Tarcău a înregistrat scorul rundei, însă cele mai multe goluri s-au marcat la Podoleni. Rezultatele etapei a 1-a și clasamentul actualizat

  Play-out: Etapa a 1-a (4 mai) AS Unirea Trifești 4-0 ASF Girov AS Viitorul Podoleni 5-...