marți, 26 martie 2024

Fotbal liga a 2-a play-out | Ratarea OBIECTIVULUI de CALIFICARE în play-off PRODUCE CONSECINȚE la ACSM Ceahlăul. După Marius Constantin, Tudor Oltean s-a ÎNȚELES cu FC U Craiova 1948!

 

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a ratat accederea în play-off-ul Ligii 2, iar strategia limitării costurilor a fost clamată în intervenții media de însuși investitorul principal Ioan Anton Mazărianu, cel care amenință că implicarea sa la gruparea de sub Pietricica ar putea ajunge la final în această vară fără sprijinul consistent al autorităților locale dar și a altor investitori din mediul privat. După plecarea deja oficială a veteranului Marius Constantin a venit astăzi rândul fundașului lateral stânga Tudor Oltean (21 de ani), aflat în ultimele luni de contract cu trupa nemțeană, să fie anunțat că tocmai a semnat cu FCU Craiova FC, formație care în acest moment luptă să evite retrogradarea din SuperLigă.

Trupa patronată de familia Mititelu deja l-a prezentat pe Oltean!


Cu toate că ne aflăm în plin campionat, în prima ligă jucându-se abia o etapă din cele nouă din play-out, iar în Liga 2 va începe play-out-ul în acest weekend, FCU Craiova FC l-a anunțat deja în mod oficial pe Tudor Oltean.

Bine ai venit, Tudor Oltean! 🔥

Fundașul stânga de 21 de ani a semnat un contract valabil pentru un sezon, din această vară, cu opțiune din partea clubului nostru pentru încă 3 sezoane.

Tudor Oltean are o înălțime de 1.83 m.

Până la această vârstă, Tudor a bifat 54 de prezențe în Liga a II-a pentru echipele FC Buzău, FC Brașov-SR și Ceahlăul Piatra Neamț.

La nivel de loturi naționale, a făcut parte din echipa națională a României U20 pentru meciurile cu Anglia U20 și Norvegia U20.

Tudor Oltean va îmbrăca tricoul cu numărul 77.

În vara trecută, Tudor Oltean semna cu nou-promovata Ceahlăul un contract pe un an, după ce în sezonul trecut fusese om de bază la FC Brașov, iar cu două ediții de Liga 2 în urmă activase destul de mult pentru Gloria Buzău.

În sezonul în care a debutat în Liga 2, 2021-2022, Tudor Oltean a evoluat în 19 meciuri (1474 minute) pentru Gloria Buzău. A înscris și două goluri. În ediția trecută, 2022-2023, a prins 24 de jocuri (1761 minute) în campionat pentru FC Brașov.

Pentru formația pregătită de profesorul Cristian Pustai, Tudor Oltean a evoluat în 11 partide din care în 9 a fost titular, iar în alte 3 jocuri a fost rezervă neutilizată însumând un număr de 833 de minute, o medie bună dacă ținem cont de faptul că underul 2003 a fost adus la Ceahlăul după 1 septembrie și a debutat în etapa a 5-a la CS Tunari.
Fiind un jucător adus de fostul președinte executiv Marin Mitran este de înțeles de ce investitorul principal al nemțenilor nu a făcut eforturi pentru păstrarea lateralului stânga la Piatra Neamț, iar după despărțirile de Josemar, Selmani, Fonseca și Fărăgău vor urma și altele, principalii vizați fiind EVIDENT jucătorii aduși de fostul președinte Marin Mitran.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | CSM Reșița și ACSM Ceahlăul LUPTĂ pentru ȘEFIA grupei A. Nemțenii au 5 absențe pentru jocul din Valea Domanului

  CSM Reșița și ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, echipele aflate la egalitate de puncte pe primele două locuri ale Grupei A din play-out-ul Ligii...