duminică, 17 februarie 2019

Handbal feminin Cupa României fan Courier | Drumul HCF-ului Piatra Neamț s-a oprit în 16-zecimi: SCM Rm.Vâlcea s-a calificat la pas în optimi și se gândește deja la marele meci cu CSM București din 13 martie

A fost sărbătoare duminică în sala polivalentă din Calea Romanului. La Piatra Neamț în prezența unui public numeros, ca în vremurile bune (circa 1000 de spectatori) a sosit liderul campionatului SCM Rm.Vâlcea pentru un meci programat în 16-mile Cupei României fan Courier. 
Chiar dacă Florentin Pera - cunoscut publicului nemțean pentru frumoasele rezultate obținute într-un trecut nu prea îndepărtat la cârma CSM-ului din Roman, a venit la Piatra Neamț fără câteva dintre titulare, iar altele au fost menajate minute bune, SCM Rm.Vâlcea a obținut o victorie facilă și drept urmare o calificare conform așteptărilor în faza urmatoare a competiței.
Fetele lui Dan Valentin s-au zbătut, și-au dorit mult să obțină un rezultat cât mai strâns dar trebuie să recunoaștem cu fair-play că diferența de valoare a fost vizibilă pentru toată lumea prezentă la sală, iar faptul că Piatra a reușit să treacă borna celor 20 de goluri marcate liderului campionatului poate fi trecut la capitolul plusuri.
HCF Piatra Neamț a condus o singură dată pe tabela de marcaj, cu 1-0, iar pe fondul a două eliminări timpurii din tabăra vâlcencelor, scorul a fost echilibrat până în jurul minutului 10, după care, treptat, formația de primă divizie a creat un ecart suficient până la pauză (9-17). 
Atmosfera frumoasă din tribună a fost întreținută înaintea jocului și pe timpul pauzei de o formație de majorete locale. 
În repriza a 2-a a continuat recitalul Mariei Gavrilă în tabăra vâlcencelor care avea să fie golgetera partidei cu 9 reușite, au intrat în teren și junioarele Stamin și Bălăceanu, Ana Maria Popa nu a mai fost folosită în timp ce portarul titular Dumanska nu a apărat niciun minut fiind menajată. 
De partea gazdelor cea mai bună marcatoare a fost Oancea -autoare a 7 goluri, secondată de trioul Creangă, Dorneanu și Dâdă cu câte 3 goluri fiecare. Pe finalul jocului au primit minute în teren Ababei, Popa și Rusu, în timp ce în poartă antrenorul Dan Valentin le-a alternat pe Fârțescu și Munteanu pe întreaga durată a jocului.

HCF Piatra Neamț – SCM Râmnicu Vâlcea 21-37 (9-17)
Piatra Neamț: Fârțescu, Munteanu – Oancea 7, Creangă 3, Dorneanu 3, Dâdă 3, Miron 2, Roșca 2, Ababei 1, Popa, Rusu. Antrenor: Dan Valentin.
Vâlcea: Blazek, Ciucă – Gavrilă 9, Popa 4, Glibko 4, Stamin 4, Badea 4, Craiu 4, Bălăceanu 3, Pricopi 3, Petrovic 2, Khouildi, Florica. Antrenor: Florentin Pera.
Mai jos aveți tabloul complet al rezultatelor din 16-mile de finală ale Cupei României fan Courier CU MENȚIUNEA FAPTULUI CĂ ULTIMELE 2 JOCURI SE VOR DISPUTA MÂINE 18 februarie.
CS Știința Bacău
32-36
HC Zalău
CS Dacia Mioveni 2012
15-27
CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud
CSU Știința București
25-31
CSU Cluj Napoca
ASC Corona 2010 Brașov
24-28
CSM București
CSU Universitatea de Vest Timișoara
40-28
LPS Tg.Jiu
CSU Oradea
14-44
HC Dunărea Brăila
CS Rapid București
39-27
CSU Reșița
CSU Târgoviște
21-31
HC Dinamo Bitcoin București
HCF Piatra Neamț
21-37
SCM Rm.Vâlcea
AHCM Slobozia
31-30
CSU Neptun Constanța
CSA Steaua București
30-21
ACS ȘC.181 SSP București
CSM Tg.Mureș
30-25
HC Activ CSO Plopeni
ACS Crișul Chișnău-Criș
27-28
FC Argeș
CSM Galați
24-22
CS Minaur Baia Mare
CS Măgura Cisnădie
18 feb
SCM Craiova
CSM Slatina
18 feb
SCM Gloria Buzău

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal - PROGRAM | Când încep competițiile de seniori și juniori în sezonul 2024-2025

  Comitetul Executiv al FRF a aprobat miercuri, 24 aprilie, calendarul competițiilor FRF în sezonul v iitor , ediția 2024-2025. Acestea sunt...