sâmbătă, 9 martie 2019

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Avancronica etapei a 17-a, delegările de arbitri și observatori, pronosticuri. CSM Pașcani - 3 puncte de AUR în derby-ul IAȘULUI!

Etapa cu numărul 17, a doua a returului în Liga a 3-a, Seria I este o etapă rezervată derby-urilor județene: la Pașcani, Fălticeni și Buzău se confruntă formații din același județ, de aici și rivalitatea, ambiția și de ce nu ...SURPRIZELE!
Meciuri interesante se anunță a fi și cele de la Focșani, Piatra Neamț și Rădăuți iar la Darabani, ACS Suporter Club Oțelul Galați va avea o misiune  dificilă, îngreunată de situația disperată din clasament a Sănătății, dar și de calitatea suprafeței de joc - una din cele mai proaste din Seria I.

vineri 8 martie 2019, ora 15:00

1. CSM Pașcani - CS Știința Miroslava 1-0 (1-0) - stadion CFR - Pașcani (Iași). 
Marcator: Firan (7 - penalty).

Pronostic: 1

2. FC Botoșani 2 - stă

3. CSM Focșani 2007- CSM Rm.Sărat - stadion Milcovul - Focșani (Vrancea).
A: Adrian Florin Sava - Vânători (Galați), A1: Răzvan Negoiță (Brăila), A2: Robert Mocanu - Brăila. Obs: Virgil Stărică (Iași) și Elvin Eiub - Măcin (Tulcea).
Focșănenii sunt la al 2-lea joc din 2019 pe teren propriu, iar succesul din runda precedentă, 2-0 cu ACS Șomuz Fălticeni, poate fi socotit ca și " o injecție de încredere "  pentru elevii pregătiți de trioul Burgă, Toma și Lazăr Gabriel. CSM Focșani vizează cu singuranță al doilea succes la rând, însă oaspeții își vor vinde scump pielea la Focșani, dorind să recupereze punct(e) după ce etapa trecută au cedat cu 1-3 în propriul fief în dauna fostei divizionare secunde - CS Știința Miroslava.
CSM Focșani pe teren propriu a înregistrat până acum următorul bilanț: 1-0 cu ACS Foresta Suceava, 3-0 cu ACS KSE Târgu Secuiesc, 1-1 cu CS Sporting Liești, 1-2 cu CS Știința Miroslava, 3-0 cu ASMS ACS Sănătatea Darabani, 2-3 cu SCM Gloria Buzău, 1-1 cu FC Botoșani 2 și 2-0 cu ACS Șomuz Fălticeni.
CSM Rm.Sărat în partidele disputate în depalsare are următorul parcurs: 0-1 la CS Știința Miroslava, 0-0 la CSM Pașcani, 1-2 la ASMS ACS Sănătatea Darabani, 1-3 la ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, 2-4 la SCM Gloria Buzău, 0-4 la CSM Bucovina Rădăuți, 0-0 la FC Botoșani 2 și  0-1 la ACS Șomuz Fălticeni.

Pronostic: 1,x

4. ACS Șomuz Fălticeni - ACS Foresta Suceava - stadion Tineretului - Fălticeni (Suceava).
A: Valentin Burlă - Iași, A1: Claudiu Lucaci - Bacău, A2: Alexandru Crăciun - Onești (Bacău). Obs: Nicolae Botezatu - Piatra Neamț și Flaviu Gabriel Ion Pop - Bacău.
ACS Foresta Suceava vrea să lege 4-5 victorii asta și datorită unui program favorabil în această parte a campionatului, însă în deplasarea de la Fălticeni (la doar 25 de km) va întâlni o formație aflată deasupra liniei de retrogradare în clasament, în mare nevoie de puncte care va încerca totul pentru a obține cel puțin un punct în clasament. Oaspeții pornesc evident cu prima șansă, s-au impus și în amicalul din această iarnă, însă meciul oficial este cu totul altceva.
ACS Șomuz Fălticeni pe teren propriu a avut următoarele rezultate până acum: 0-1 cu CSM Focșani 2007, 0-0 cu AFC Metalul Buzău, 1-5 cu ACS Suporter Club Oțelul Galați, 2-1 cu CSM Pașcani, 1-2 cu ACSM Ceahlăul, 0-1 cu CSM Bucovina Rădăuți și 1-0 cu CSM Rm.Sărat.
ACS Foresta Suceava în jocurile din deplasare are următorul bilanț: 1-0 cu ACS Șomuz Fălticeni, 4-0 cu AFC Metalul Buzău, 0-0 cu ACS Suporter Club Oțelul Galați, 3-1 cu CSM Pașcani, 1-0 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, 2-4 cu CSM Bucovina Rădăuți și 4-0 cu AFC Botoșani 2.

Pronostic: x,2

5. CSM Bucovina Rădăuți - ACS KSE Târgu Secuiesc - stadion Municipal - Rădăuți (Suceava).
A: Cosmin Roman - Iași, A1: Valentin Popovici - Botoșani, A2: Vasile Bogdan Caba - Darabani - Botoșani. Obs: Costică Manasă (Bacău), Deszo Hompoth - Odorheiu Secuiesc (Harghita).
CSM Bucovina Rădăuți poate profita de eșecul neașteptat înregistrat de Știința Miroslava la Pașcani și astfel, în eventualitatea unei victorii în fața covăsnenilor de la KSE Târgu Secuiesc, să revină pe treapta a 3-a a clasamentului.
Formația antrenată de cuplul Dorin Goian - Daniel Bălan are de răzbunat și eșecul la scor de neprezentare înregistrat în vară în Covasna iar acum se pare că acest lucru este posibil. CSM Bucovina Rădăuți a avut etapă liberă sămbăta trecută în timp ce KSE Târgu Secuiesc a cedat la limită, 0-1 în propriul fief în dauna liderului SCM Gloria Buzău, însă după o prestație curajoasă, cu multe ocazii de gol și faze de poartă la ambele porți.
CSM Bucovina Rădăuți în jocurile de acasă a înregistrat următoarele rezultate: 2-1 cu AFC Metalul Buzău, 0-1 cu ACS Suporter Club Oțelul Galați, 2-0 cu CSM Pașcani, 0-0 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, 4-0 cu CSM Rm.Sărat, 4-0 cu FC Botoșani 2 și 2-0 cu CSM Focșani 2007.
ACS KSE Târgu Secuiesc în jocurile disputate în deplasare are următorul bilanț: 2-3 la SCM Gloria Buzău, 1-0 la FC Botoșani 2, 0-3 la CSM Focșani 2007, 0-2 la CSM Rm.Sărat, 0-2 la CS Sporting Liești, 0-2 la CS Știința Miroslava și 3-3 la ASMS ACS Sănătatea Darabani.

Pronostic: 1

6. SCM Gloria Buzău - AFC Metalul Buzău - stadion Gloria - Buzău

A: Valentin Porumbel - Oltenița (Călărași), A1: Traian Ionuț Neacșu - București, A2: Șilviu Goicea - București. Obs: Petre Radu - București și Aurel Ionescu - București.
SCM Gloria Buzău și AFC Metalul Buzău au început cu victorii returul ligii a 3-a: liderul a câștigat la limită 1-0 într- deplasare grea în Covasna în timp ce AFC Metalul a profitat de "naivitatea" elevilor pregătiți de Gabi Rădulescu și Florin Anton și s-au impus cu 2-1 pe sinteticul Cornel Negoiescu.
Deși este cunoscută rivalitatea dintre cele 2 grupări buzoiene, ambiția Metalului de a încurca liderul chiar în Crâng a fost exprimată chiar de tehncianul Vali Stan, SCM Gloria pornește cu prima șansă prin prisma valorii superioare a lotului de jucători dar și a faptului că terenul de joc este de iarbă, are dimensiuni generoase, care cel puțin în teorie ar putea să favorizeze desfășurarea jocului de construcție și de pase al gazdelor.
SCM Gloria Buzău în partidele desfășurate pe teren propriu a înregistrat următoarele rezultate: 3-2 cu ACS KSE Târgu Secuiesc, 2-0 cu CS Sporting Liești, 3-3 cu CS Sporting Liești, 2-0 cu ASMS Sănătatea Darabani, 4-2 cu CSM Rm.Sărat, 2-0 cu CSM Bucovina Rădăuți, 7-0 cu ACS Șomuz Fălticeni și 4-0 cu ACS Foresta Suceava.
AFC Metalul Buzău are următorul bilanț în partidele disputate în deplasare: 1-0 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, 1-2 la CSM Bucovina Rădăuți, 0-0 la ACS Șomuz Fălticeni, 0-4 la ACS Foresta Suceava, 1-1 la ACS KSE Târgu Secuiesc, 2-0 la CSM Rm.Sărat, 1-3 la ACS Suporter Club Oțelul Galați și 0-1 la CSM Pașcani.

Pronostic: 1

7. ACSM Ceahlăul Piatra Neamț - CS Sporting Liești - stadion Ceahlăul - Piatra Neamț.

A: Bogdan Jijiie - Botoșani, A1: Alexandru Blănariu - Suceava, A2: Vlăduț Hazi - Volovăț - Suceava. Obs: Ionel Popa - Pașcani și Janos Toma - Târgu Mureș.
CSM Ceahlăul va aborda confruntarea cu CS Sporting Liești la victorie. Pietrenii sunt fără succes în campionatul ligii a 3-a din 3 noiembrie, atunci când în etapa a 11-a au reușit o victorie cu 2-1în deplasarea de la Fălticeni. Au urmat apoi 1 egal cu CSM Focșani și 3 înfrângeri la 1 gol diferență: de două ori cu 0-1 la Suceava cu Foresta și Tg.Secuiesc și 1-2 la Buzău cu AFC Metalul. Pentru prima dată în acest campionat pietrenii au primit 2 goluri într-un singur joc, așa că preocupările staff-ului tehnic ar trebui îndreptate pentru confruntarea cu gălățenii de la Liești și pe faza defensivă, Oaspeții de la Liești au de răzbunat la Piatra Neamț eșecul din tur când au cedat în propriul fief cu 1-2 și cu siguranță vor să profite și de pasa mai proastă pe care o treversează CSM Ceahlăul în campionat de la începutul lunii noiembrie. CSM Ceahlăul are tot lotul la dispoziție, inclusiv Ovidiu Toma și Oteliță, așa că Gabi Rădulescu și Florin Anton vor conduce echipa la primul joc acasă pe un teren de iarbă într-o partidă oficială în 2019 cu gândul la obținerea celor 3 puncte. Pentru CSM Ceahlăul urmează 2 jocuri foarte grele în campionat: deplasare la Galați cu Suporter Club Oțelul și acasă cu CS Știința Miroslava așa că un alt rezultat decât victoria cu Lieștiul este de neconceput pentru pietreni.
CSM Ceahlăul în partidele disputate pe Borzoghean: 0-1 cu AFC Metalul Buzău, 0-1 cu ACS Suporter Club Oțelul Galați, 3-1 cu CSM Pașcani, 3-1 cu CSM Rm.Sărat, 0-1 cu SCM Gloria Buzău, 2-1 cu FC Botoșani 2 și 1-1 cu CSM Focșani.
CS Sporting Liești a înregistrat următoarele scoruri pe terenuri străine: 5-1 la ASMS ACS Sănătatea Darabani, 0-2 la SCM Gloria Buzău, 2-0 la FC Botoșani 2, 1-1 la CSM Focșani 2007, 1-1 la AFC Metalul Buzău, 3-0 la CSM Rm.Sărat și 0-2 la CS Știința Miroslava.

Pronostic: 1, 2

8. ASMS ACS Sănătatea Darabani - ACS Suporter Club Oțelul Galați - stadion Orășănesc - Darabani (Botoșani).
A: Robert Avram - Pitești (Argeș), A1: Mihai Răzvan Dobre - Șotânga (Dâmbovița), A2: Ion Gabriel Catană (Târgoviște). Obs: Petronela Anițoaiei - Iași și Vasile Florentin Moraru - Vaslui
Gălățenii vizează cele 3 puncte în deplasarea de la Darabani pentru a ține aproape de liderul SCM Gloria Buzău, însă Sănătatea și-a vândut scump pielea în prima etapă a returului la Liești unde a pierdut pe final dintr-un penalty așa că...se așteaptă un joc dificil mai cu seamă și datorită calității suprafeței de joc care se anunță în suferință pentru partida cu ACS Suporter Club Oțelul Galați.
Elevii lui Alin Pânzaru s-au impus cu mare dificultate în runda precedentă în confruntarea cu CSM Pașcani de la Galați, scor 1-0, gol George Cârjan (75), semn că mai sunt lucruri de pus la punct în angrenajul oțelarilor...dar chiar și așa un alt rezultat decât victoria oaspeților este greu de anticipat.
ASMS ACS Sănătatea Darabani pe teren propriu are următorul parcurs: 1-5 cu CS Sporting Liești, 2-0 cu CS Știința Miroslava, 2-1 cu CSM Rm.Sărat, 0-2 cu ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, 0-1 cu CSM Bucovina Suceava, 2-3 cu ACS Șomuz Fălticeni, 0-4 cu ACS Foresta Suceava și 3-3 cu ACS KSE Târgu Secuiesc.
ACS Suporter Club Oțelul Galați are următorul traseu în jocurile din deplasare: 1-0 la CSM Pașcani, 1-0 la ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, 1-0 la CSM Bucovina Rădăuți, 5-1 la ACS Șomuz Fălticeni, 0-0 la ACS Foresta Suceava, 2-0 la ACS KSE Târgu Secuiesc, 1-0 la CS Sporting Liești și 0-1 la CSM Rm.Sărat.

Pronostic: 2

Loc
Clasamentul (16)
M
V
E
Î
Gol
Pt
Adv
1
SCM Gloria Buzău
15
13
2
0
41-9
41
+17
2
ACS Suporter Club Oțelul Galați
15
12
2
1
29-5
38
+17
3
CS Știința Miroslava
16
11
1
6
25-15
34
+10
4
CSM Bucovina Rădăuți
14
10
1
3
26-10
31
+10
5
CS Sporting Liești
15
7
3
5
19-11
24
0
6
ACS Foresta Suceava
15
7
3
5
23-20
24
+3
7
CSM Focșani 2007
15
6
5
4
21-14
23
-1
8
ACSM Ceahlăul Piatra Neamț
15
6
2
7
16-14
20
-1
9
AFC Metalul Buzău
15
5
4
6
17-20
19
-2
10
ACS KSE Târgu Secuiesc
15
5
3
7
21-22
18
-6
11
ACS Șomuz Fălticeni
15
4
1
10
12-30
13
-8
12
CSM Pașcani
16
3
2
11
9-26
11
-13
13
CSM Rm.Sărat
15
2
4
9
10-25
10
-11
14
FC Botoșani 2
15
2
2
11
13-29
8
-16
15
ASMS ACS Sănătatea Darabani
15
2
1
12
13-45
7
-17

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani U-17 | ACSM Ceahlăul victorioasă la scor cu LPS Iași. LPS Piatra Neamț a cedat acasă cu LPS Suceava. Rezultatele complete ale etapei a 7-a și clasamentul actualizat

Etapa a 7-a (5-6 octombrie) LPS Roman 3-4 ACS Juniorul Suceava ACS Academia Didi Iași 0-6 ...