vineri, 1 martie 2019

Fotbal liga a 3-a | Știința Miroslava câștigă ACOLO unde a pierdut Oțelul în prologul etapei a 16-a. Mâine au loc celelalte partide; avancronica jocurilor, delegările de arbitri și pronosticuri

Etapa a 16-a, prima a returului și prima din 2019 a debutat vineri în seria I cu jocul de la Rm.Sărat, acolo unde Știința Miroslava a plecat cu toate punctele și a urcat pe poziția a 3-a în clasament profitând și de faptul că în această rundă inaugurală, CSM Bucovina Rădăuți are etapă liberă datorită abandonului din tur a formației CSM Roman.
Robert Dodan (33) și Adrian Florică (51) au dus scorul la 2-0 pentru Știința, gazdele de la Rm.Sărat au redus din diferență prin fostul atacant al Metalului Buzău - Valentin Lungoci (68), pentru ca tabela să fie închisă de Alexandru Marin (77).

1. CSM Rm.Sărat - CS Știința Miroslava 1-3 (0-1) - vineri 1 martie, ora 15:00 (stadionul Municipal - Rm.Sărat).

sâmbătă 2 martie 2019, ora 15:00

2. ACS Suporter Club Oțelul Galați - CSM Pașcani - stadion Oțelul (Galați).
La prima vedere este cel mai dezechilibrat joc al etapei. Oțelul nu iși permite pași greșiți dacă dorește să țină pasul cu liderul seriei SCM Gloria Buzău. Oaspeții de la CSM Pașcani nu au rupt gura târgurului în jocurile din deplasare, așa că este greu de crezut că pășcănenii își pot propune prea multe la Galați. În tur la Pașcani, Oțelul s-a impus la limită cu 1-0.
ACS Suporter Club Oțelul Galați pe teren propriu a avut în tur următorul bilanț: 7-0 cu ASMS ACS Sănătatea Darabani, 0-0 cu SCM Gloria Buzău, 3-0 cu FC Botoșani 2, 2-1 cu CSM Focșani 2007, 3-1 cu AFC Metalul Buzău și 2-1 cu CS Știința Miroslava.
CSM Pașcani în jocurile din deplasare din tur a înregistrat următorul parcurs: 0-2 la CS Știința Miroslava, 1-3 la CSM Ceahlăul Piatra Neamț, 0-2 la CSM Bucovina Rădăuți, 1-2 la ACS Șomuz Fălticeni, 1-3 la ACS Foresta Suceava, 2-2 la ACS KSE Tg.Secuiesc și 0-1 la CS Sporting Liești.
A: Valentin Naidin - Turnu Măgurele (Teleorman), A1: Andrei Baciu - Videle (Teleorman), A2: Cosmin Ciocan - Turnu Măgurele (Teleorman). Obs: Teodor Grozea - Brăila și Stere Guteanu - Techirghiol (Constanța).

Pronostic: 1

3. CS Sporting Liești - ASMS ACS Sănătatea Darabani - stadion Comunal Liești - Galați

După un start mai ezitant de sezon în toamnă, a 2-a formație din județul Galați - CS Sporting Liești a recuperat treptat punctele pierdute în special pe teren propriu și a terminat turul pe locul 5 înaintea unor formații precum Foresta Suceava, CSM Focșani 2007 sau CSM Ceahlăul. Oaspeții din Darabani vor desigur să ia o porție de "sănătate" de la Liești însă nu credem că botoșănenii, lanterna roșie a seriei I ar avea și mijloacele de a pleca cu punct(e) de la Liești.
Parcursul gălățenilor în jocurile de pe teren  propriu în tur: 1-2 cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț, 0-2 cu CSM Bucovina Rădăuți, 2-0 cu ACS Șomuz Fălticeni, 0-0 cu ACS Foresta Suceava, 2-0 cu ACS KSE Târgu Secuiesc, 0-1 cu ACS Suporter Club Oțelul Galați și 1-0 cu CSM Pașcani.
ASMS ACS Sănătatea Darabani a înregistrat următoarele rezultate în deplasare în jocurile din tur: 0-7 la Galați cu ACS Suporter Club Oțelul, 1-2 la CSM Pașcani, 0-2 la SCM Gloria Buzău, 1-6 la FC Botoșani 2, 0-3 la CSM Focșani 2007 și 1-5 la AFC Metalul Buzău.
A: Marius Spînu - București, A1: Traian Ionuț Neacșu - București, A2: Dorinel Colniceanu - Tulcea. Obs: Emil Voicu - Bacău și Daniel Țiclea - Buzău.

Pronostic: 1

4. AFC Metalul Buzău - ACSM Ceahlăul Piatra Neamț - stadion Cornel Negoiescu - sintetic Buzău
Victoria este obiectivul urmărit de Metalul în prima partidă oficială a primăverii. Deși și-au pierdut principala " gură de tun " - Valentin Lungoci a debutat cu gol vineri pentru CSM Rm.Sărat, elevii lui Vali Stan pornesc ușor favoriți și datorită faptului că meciurile de acasă le dispută pe un teren sintetic de proastă calitate și dimensiuni mai reduse, pe care se pare că se adaptează excelent. Pietrenii, prin vocea tehncianului Gabi Rădulescu au declarat că merg la Buzău pentru a recupera din punct(e)le pierdute în vară la Piatra Neamț. CSM Ceahlăul nu a mutat însă convingător pe piața transferurilor: au plecat atacanții Cuibari și Agache - fără realizări notabile în tur, a venit un mijlocaș de 20 de ani Silviu Isciuc de la CSM Roman care nu intră momentan în primul "11" de start. CSM Ceahlăul nu a marcat în ultimele 2 jocuri de pregătire cu CSM Bucovina Rădăuți și Sporting Juniorul Vaslui așa că este interesant de urmărit dacă vor reuși să puncteze la primul joc oficial din 2019. Și în retur CSM Ceahlăul își dorește să promoveze tinerii crescuți în curtea proprie, tineri căliți în campionatul ELITA U-19 și U-17 acolo unde tehnicianul Vali Avădanei face o treabă excelentă. Obiectivul rămâne același din tur: un loc în prima jumătate a clasamentului.
Palmaresul înregistrat de AFC Metalul Buzău în jocurile de acasă în tur: 0-3 cu SCM Gloria Buzău, 2-1 cu FC Botoșani 2, 1-1 cu CSM Focșani 2007, 1-1 cu CS Sporting Liești, 0-1 cu CS Știința Miroslava și 5-1 cu ASMS ACS Sănătatea Darabani.
CSM Ceahlăul Piatra Neamț a înregistrat în tur următoarele rezultate în jocurile din deplasare: 2-1 cu CS Sporting Liești, 0-1 la CS Știința Miroslava, 2-0 la ASMS ACS Sănătatea Darabani, 0-0 la CSM Bucovina Rădăuți, 2-1 la ACS Șomuz Fălticeni, 0-1 la ACS Foresta Suceava și 0-1 la ACS KSE Târgu Secuiesc.
A: Răzvan Negară - Vaslui, A1: Adrian Condurache - Pașcani, A2: Cosmin Vițelaru - Vaslui. Obs: Daniel Simition - București și Aurel Daicu - Suceava.

Pronostic:1, x

5. ACS KSE Târgu Secuiesc - SCM Gloria Buzău - Stadion Doctor Sinkovits - Târgu Secuiesc (Covasna)
Liderul SCM Gloria Buzău s-a întărit în această pauză competițională, obiectivul a rămas același de la începutul sezonului promovarea în L2, așa că este greu de crezut că covâsnenii ar putea încurcura socotelile buzoienilor. Chiar și o remiză pare greu de conceput, așa că doar starea terenului cauzată de condițiile meteo ar mai putea "nivela" diferența de valoare care este vizibilă între cele două combatante. În tur, la Buzău, SCM Gloria s-a impus cu 3-2, însă după ce buzoienii au avut 3-0 pe tabelă până în min.74.
ACS KSE Târgu Secuiesc în partidele disputate în 2018 la Târgu Secuiesc a înregistrat următoarele rezultate: 3-0 cu CSM Bucovina Rădăuți, 4-0 cu ACS Șomuz Fălticeni, 4-1 cu ACS Foresta Suceava, 1-1 cu AFC Metalul Buzău, 0-2 cu ACS Suporter Club Oțelul Galați, 2-2 cu CSM Pașcani și 1-0 cu CSM Ceahlăul.
SCM Gloria Buzău pe terenuri străine în 2018 a avut următorul parcurs: 3-0 la AFC Metalul Buzău, 0-0 la ACS Suporter Club Oțelul Galați, 3-0 la CSM Pașcani, 1-0 la CSM Ceahlăul, 3-0 la FC Botoșani 2 și 3-2 la CSM Focșani 2007.
A: Petru Ovidiu Oprea - Ploiești, A1: George Louis Oprescu - Ploiești, A2: Constantin Pantilimonescu - Ploiești. Obs: Ion Cristea - București și Ilie Andrici - Cervicești (Botoșani).

Pronostic: 2

6. CSM Roman - CSM Bucovina Rădăuți - nu se dispută

7. ACS Foresta Suceava - FC Botoșani 2 - Stadion Areni (Suceava).
Gazdele de la Foresta ar fi dorit amânarea jocului cu FC Botoșani 2 datorită stării precare a gazonului de pe Areni.
Cu 9 jucători noi aduși în pauza de iarnă, sucevenii doresc să se omogenizeze și au planuri mari pentru noua ediție de campionat în care vor forța promovarea după spusele președintelui Andrei Ciutac. Dacă vor mai putea urca 1-2 locuri la finalul sezonului în clasament, cu atât mai bine. Oaspeții nu se știe cu certitudine dacă vor beneficia de întăriri de la prima echipă, așa că este greu de anticipat un rezultat final. 
ACS Foresta Suceava în meciurile de pe teren propriu în tur: 1-0 cu ACS Șomuz Fălticeni, 4-0 cu AFC Metalul Buzău, 0-0 cu ACS Suporter Club Oțelul Galați, 3-1 cu CSM Pașcani, 1-0 cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț și 2-4 cu CSM Bucovina Rădăuți.
FC Botoșani 2 a avut următorul parcurs în deplasări în 2018: 1-2 la AFC Metalul Buzău, 0-3 la ACS Suporter Club Oțelul Galați, 3-0 la CSM Pașcani, 1-2 la FC Botoșani 2, 0-4 la CSM Bucovina Rădăuți și 1-1 la CSM Focșani 2007.
A: Ciprian Aelenei - Iași, A1: Andrei Diaconu - Iași, A2: Iulian Contofan - Iași. Obs: Claudiu Ștefănuți (Năsăud - Bistrița Năsăud) și Vasile Vamanu - Piatra Neamț.

Pronostic: 1, x

8. CSM Focșani 2007- ACS Șomuz Fălticeni - Stadion Milcovul - Focșani 

Elevii pregătiți de Burgă, Toma și Lazăr Gabriel - antrenorul cu portarii pornesc evident cu prima șansă, obiectivul fiind un start cu dreptul și 3 puncte în cont după confruntarea cu nou promovata Șomuz.
Fălticeniul vine pe Milcovul cu un nou antrenor principal în persoana lui Geo Stanca și cu 10 jucători noi în lot, așa că partida se anunță una cel puțin interesantă.
ACS Șomuz își propune un retur mai bun și evident să nu aibă probleme cu retrogradarea, rămâne de văzut cum se vor încadra noii sosiți și mai ales valoarea lor, iar faptul că în pregătiri au disputat doar 4 jocuri de verificare ne ridică pe moment un semn de întrebare în legătură cu potențialul actual al formației din Fălticeni. În tur la Fălticeni, CSM Focșani 2007 s-a impus la limită cu 1-0 printr-un gol semnat de Cosmin Pasăre în min 70 din penalty.
CSM Focșani 2007 în toamnă a avut următorul parcurs în jocurile de pe teren propriu: 1-0 cu ACS Foresta Suceava, 3-0 cu ACS KSE Târgu Secuiesc, 1-1 cu CS Sporting Liești, 1-2 cu CS Știința Miroslava, 3-0 cu ASMS ACS Sănătatea Darabani, 2-3 cu SCM Gloria Buzău și 1-1 FC Botoșani 2.
ACS Șomuz Fălticeni în meciurile disputate în deplasare în tur: 0-1 la ACS Foresta Suceava, 0-4 la ACS KSE Târgu Secuiesc, 0-2 la CS Sporting Liești, 1-2 la CS Știința Miroslava, 3-2 la Darabani cu ASMS ACS Sănătatea, 0-7 la SCM Gloria Buzău  și 3-0 la FC Botoșani 2.
A: Cristian Moldoveanu - Sfântu-Gheorghe (Covasna), A1: Tamaș Barna Biro (Cernat - Covasna), A2: Levente Ungvari (Haghig - Covasna). Obs: Mihail Ionescu - Ploiești și Gheorghe Laiu - Buzău.

Pronostic: 1

 
Loc
Clasamentul (15)
M
V
E
Î
Gol
Pt
Adv
1
SCM Gloria Buzău
14
12
2
0
40-9
38
+14
2
ACS Suporter Club Oțelul Galați
14
11
2
1
28-5
35
+17
3
CSM Bucovina Rădăuți
14
10
1
3
26-10
31
+10
4
CS Știința Miroslava
14
10
1
3
22-13
31
+7
5
CS Sporting Liești
14
6
3
5
18-11
21
0
6
ACS Foresta Suceava
14
6
3
5
19-20
21
+3
7
CSM Focșani 2007
14
5
5
4
19-14
20
-1
8
ACSM Ceahlăul Piatra Neamț
14
6
2
6
15-12
20
-1
9
ACS KSE Tg.Secuiesc
14
5
3
6
21-21
18
-3
10
AFC Metalul Buzău
14
4
4
6
15-19
16
-2
11
ACS Șomuz Fălticeni
14
4
1
9
12-28
13
-8
12
CSM Rm.Sărat
14
2
4
8
9-22
10
-8
13
AFC Botoșani 2
14
2
2
10
13-25
8
-16
14
CSM Pașcani
14
2
2
10
8-25
8
-13
15
ASMS ACS Sănătatea Darabani
14
2
1
11
13-44
7
-17

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani U-17 | ACSM Ceahlăul victorioasă la scor cu LPS Iași. LPS Piatra Neamț a cedat acasă cu LPS Suceava. Rezultatele complete ale etapei a 7-a și clasamentul actualizat

Etapa a 7-a (5-6 octombrie) LPS Roman 3-4 ACS Juniorul Suceava ACS Academia Didi Iași 0-6 ...