sâmbătă, 22 iunie 2019

Baraj liga a 3-a, Avancronica jocului FC Ozana Tg.Neamț - CSO Viitorul Liteni. Mesajul "Bizonului" de pe patul de spital transmis tuturor susținătorilor Ozanei. Viitorul Liteni vine să "JOACE" fotbal sub Cetate!

Campioana județeană la nivelul întrecerii Ligii a IV-a nemțene, formația FC Ozana Tg.Neamț dispută astăzi, 22 iunie, de la orele 17:30, pe terenul Cetatea, meciul retur al barajului de promovare în viitorul sezon al ligii a III-a. Adversara este campioana județului Suceava, CSO Viitorul Liteni. 
În prima manșă, disputată sâmbăta trecută în fieful Viitorului Liteni, formația președintelui Victor Isache și pregătită de duoul de tehnicieni Zavate & Dăscălescu au luat o importantă opțiune pentru promovare, câștigând cu 4-1 (1-0). Nici în partida retur de astăzi, cei de la FC Ozana nu vor putea conta pe serviciile atacantului Marian Crețu - al doilea marcator al campioanei din Neamț.
Acesta a suferit zilele trecute o intervenție chirurgicală după o fractură de peroneu și va rămâne în perioada de refacere mai multe săptămâni.
Marian Cretu, mesaj de pe patul de spital: 
"Salut, după cum probabil unii dintre voi știți deja, astăzi m-am operat. Acest mesaj nu este despre mine, sau Moșneguțu (operat), Bobi Pîntea (operat), Marin sau Alex Dumitru (ambii accidentați) și alții care au trecut prin accidentări; acest mesaj este despre toți cei care au fost alături de noi încă de la început, indiferent de situație, la bine și la rău; e despre orașul Târgu Neamț și mai ales despre această echipa frumoasă. Mulțumirile, dar și aprecierile mele merg și câtre toți colegii mei cu care am reușit această performanță, oamenii care au fost în spatele nostru, indiferent de situație, domnul primar Harpa, Victor Isache, președintele nostru, Cătălin Rusu, antrenorii Nanu, Dasca și Dan Zavate, suporterii aceștia minunați care ne-au susținut necondiționat. Toți, absolut toți oamenii pe care i-am întâlnit și nu i-am menționat, să știe că sunt în sufletul nostru și le dedicăm performanța noastră din acest sezon. Sper că ai mei coechipieri să încheie și returul barajului cu o victorie în fata propriilor suporteri iar la final să putem să strigăm împreună: am reușit! Vă mulțumesc încă odată tuturor! Forza Ozana! Ozana, Ozana, Ozana!"
Marian Cretu, atacantul echipei Ozana s-a accidentat în primul minut de joc al ultimului meci din sezonul regular, contra echipei Speranța Răucești (0-4), fiind disgnosticat cu fractura de peroneu. "Bizonul" a trecut cu bine peste operație și urmează perioada cea mai grea, cea de recuperare. Însănătoșire grabnică și te așteptăm în noul sezon mai puternic! se arată într-un mesaj de încurajare pe pagina oficială de facebook a clubului de sub Cetate.
Echipa antrenata de Demis Maranda si Cătălin Holca are nevoie de o minune sub Cetatea Neamțului pentru a promova, în condițiile în care a fost învinsă în meciul tur de acasă cu scorul de 1-4. Îmi pare rău că am primit acele două goluri în prelungirile meciului tur. Șansele noastre au scăzut considerabil, dar mergem la Târgu Neamț să jucăm. N-avem nimic de pierdut. În fotbal se poate întâmpla orice, după cum am vazut și în Liga Campionilor”, a spus antrenorul echipei din Liteni, Demis Maranda citat de gazetasv.ro.
Viitorul Liteni mizează la barajul de promovare în Liga a III-a pe următorul lot de jucători: Ionuț Bicleanu, Andrei Lucaciu – Vlad Răzlog, Petru Răzlog, Ionuț Duțica, Claudiu Velescu, Norbert Solcan, Sergiu Corban, Petrică Maftei, Radu Tomescu, Bogdan Prichici, Andrei Bijec, Nae Gliga, Marian Apostol, Andrei Duman, Daniel Cristescu, Andrei Netea, Vlad Leuciuc și Ovidiu Bosancu.
În alte două jocuri de baraj din zona Moldovei se pleacă de la următoarele scoruri înregistrate în tur: Viitorul Albești Botoșani – CSM Bacău (0-5) și Team Săgeata Buzău – Dunărea de Jos (1-2).

foto: Sportul nemțean de performanță

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | CS Mioveni și-a primit înapoi punctele scăzute din cauza litigiului cu Dandea. Echipa argeșeană i s-a ridicat interdicția la transferuri, este programată în campionat pentru etapa a 10-a, cum arată acum clasamentul

  Deznodământ neașteptat și ireal în litigiul dintre CS Mioveni și Alexandru Dandea și primul verdict cu depunctare în această speță dictat ...