sâmbătă, 22 iunie 2019

Liga a -5-a, Neamț | Duminica trecută la Roman, Bravo Bodești a devenit pentru a 2-a oară consecutiv campioana ligii a 5-a. Campioana, dar și următoarele 3 clasate: Voința Valea Ursului, Arsenal Văleni și Vulturul Costișa au primit invitații din partea AJF Neamț pentru viitorul sezon al Ligii a 4-a

Întrecerea campionatului județean de fotbal liga a V-a și-a desemnat numele echipelor campioane din cele două serii. Finalele pentru locurile I-II, respectiv III-IV au fost programate la finalul săptămânii trecute.  Duminică, 16 iunie, pe stadionul "Moldova" din Roman s-au disputat finalele turneului play-off la nivelul ligii a 5-a, Neamț.
În "finala mică", meci disputat de la orele 9:00, confruntare în care miza a fost ultima treaptă a podiumului, "tunarii" de la Arsenal Văleni au câștigat confruntarea cu "vulturii" de la Costișa. După un 1-0 înregistrat la pauză pentru Arsenal, tot formația din zona Romanului, au fost mai inspirați și după pauză, iar cu scorul final de 5-3 și-au asigurat locul 3 în clasamentul final.
Meci la fel de disputat și de la orele 11:00, meci ce urma să desemneze campioana ligii a V-a nemțene de fotbal. 
În confruntarea finală, s-au aflat față în față echipele care la finalul sezonului regular (tur+retur) au reușit să termine pe primele locuri în clasamentele seriilor A, respectiv B. 
Campioana ultimei ediții, Bravo Bodești și-a confirmat statutul de favorită și a trecut de Voința Valea Ursului cu scorul de 3-2, scor asigurat încă din prima repriză.
Ca si în stagiunea trecută, campioana Bravo Bodești a primit, din nou, învitația din partea conducerii AJF Neamț de a se înscrie și de a participa la un nivel superior, liga a IV-a, din sezonul viitor.
Aceeași invitație a fost adresată de președintele Asociației Județene de Fotbal Neamț, Ioan Costin Toma, inclusiv celorlalte trei formații participante în turneul play-off: Voința Valea Ursului, Arsenal Văleni și Vulturul Costișa.

foto: Bravo Bodești - Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | CS Mioveni și-a primit înapoi punctele scăzute din cauza litigiului cu Dandea. Echipa argeșeană i s-a ridicat interdicția la transferuri, este programată în campionat pentru etapa a 10-a, cum arată acum clasamentul

  Deznodământ neașteptat și ireal în litigiul dintre CS Mioveni și Alexandru Dandea și primul verdict cu depunctare în această speță dictat ...