luni, 8 iulie 2019

Fotbal - Liga a 3-a | FC Ozana Tg.Neamț va avea în lot jucători de perspectivă de la formația de primă ligă CSM Politehnica Iași : Anton Heleșteanu explică "DATELE" colaborării

Primăria Iaşi nu va finanţa proiectul legat de echipa a II-a din Copou, așa că o echipă satelit în liga a III-a nu v-a fi înscrisă în acest sezon la Iași.
Oficialii grupării ieşene şi-au dorit ca jucătorii săi de certă perspectivă să fie împrumutaţi la Ştiinţa Miroslava, în Liga a III-a, dar propunerea lor se pare că n-a fost îmbrăţişată. „Sunt trei săptămâni de când tot aşteptăm un răspuns din partea Ştiinţei Miroslava...”, a declarat Anton Heleşteanu, şeful Departamentului Scouting de la CSM Politehnica Iaşi, el având atribuţii şi de manager sportiv.
Soluţia găsită este o colaborare cu Ozana Târgu Neamţ, formaţie promovată în Liga a III-a după ce a câştigat barajul cu Viitorul Liteni (Suceava), Heleşteanu urmând să stabilească detaliile împreună cu primarul Vasilică Harpa„Sper să găsim deschidere, deoarece ar fi o colaborare benefică pentru ambele părţi. Antrenorul echipei va fi ieşeanul Adrian Kerezsy, cel care va folosi sistemul 4-4-2, cu Moldovan şi Zaharia atacanţi. Poate că aceşti copii nu vor fi încântaţi că n-ar rămâne în lotul echipei mari, unde este dificil să bifeze minute la concurenţă cu Bălan şi A. Cristea, dar după ce vor juca meci de meci în Liga a III-a îmi vor mulţumi. Ar fi bine şi pentru ei, dar şi pentru ceilalţi copii ai noştri de perspectivă, să se călească un sezon la Târgu Neamţ”, a mai spus Anton Heleşteanu citat de Evenimentul regional al Moldovei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu