luni, 15 iulie 2019

Fotbal liga a 3-a, seria I | CSM Ceahlăul a demarat pregătirile pentru noul sezon de L3:13 jucători de câmp și 4 portari au fost prezenți la primul antrenament condus de principalul Rădulescu. Nume noi în staff și conducere, în aceste zile vor mai sosi întâriri în toate compartimentele. S-a creionat și programul jocurilor de verificare

CSM Ceahlăul Piatra Neamț s-a reunit astăzi 15 iulie, de la orele 10:30 la stadionul Ceahlăul pentru a pregăti participarea în sezonul competițional 2019-2020 al ligii a 3-a.
Conducerea tehnică a echipei de sub Pietricica este asigurată de pietreanul Gabriel Rădulescu în postura de antrenor principal, acesta urmând a fi ajutat de un secund ce va sosi la echipă în zilele următoare.

Principalul nemțenilor a avut sub comandă la primul antrenament un lot format din 13 jucători de câmp și 4 portari, însă în zilele următoare sunt așteptați la echipă 5-6 jucători peste nivelul actual al lotului, jucători care să compenseze și plecările care au avut loc în această vară de la echipă.
La echipă a sosit un preparator fizic italian de 56 de ani, Danielle Nervi care a activat ultima dată în Albania la Kukesi - formație ce a câștigat titlul de vicecampioană în stagiunea recent încheiată. Acesta va lucra la echipă alături ce Cristian Naciu - preparatorul fizic din stagiunea trecută.
Alin Dincă - 39 de ani este noul antrenor cu portarii, acesta vine de la  Al-Ta’ee (Arabia Saudită) - formație pregătită de Liviu Ciubotariu și îl înlocuiește pe Florin Anton - cel care a plecat la Aerostar Bacău după 10 ani petrecuți la Piatra Neamț.
Se pare că gruparea CSM Ceahlăul va avea și un director sportiv în acest sezon, din câte am înțeles noi va îndeplini și rol de director executiv, este vorba de cunoscutul impresar Marin Mitran un apreciat om de fotbal din Salonta (Bihor) care s-a făcut remarcat în ultimii ani și ca conducător de club, cu performanțe notabile în Republica Moldova la Zimbru Chișinău și Misalmi Orhei, formații cu care a evoluat în cupele europene. Acesta a fost astăzi prezent la stadion și a urmărit atent din tribună alături de fostul director sportiv Câmpeanu (foto - colaj 1) primul antrenament oficial al pietrenilor.
La capitolul noutăți în cadrul lotului de jucători, pentru prima zi am comsemnat prezența unui portar de 20 de ani - Iulian Moldoveanu (foto 2), ultima dată în liga a 2-a la Dacia Unirea Brăila și a mijlocaș central defensiv care poate juca și fundaș central - Alin Bărîcă - 20 de ani, ultima dată la Cetate Deva. (foto 3La capitolul plecări, jucătorii care au ales alte variante pentru viitorul lor, sau la care conducerea a renunțat, îi trecem pe portarul Teo Cîmpianu (CSM Bacău), Marius Rusu, Vali Rotaru, Flavius Dumbrăvean (Unirea Slobozia), Cezar Strat (CSM Bacău), Răzvan Sârbie, Valentin Iacoboae (U-19 Ozana Tg.Neamț), Codrin Coteț, Constantin Antim, Cosmin Țapu (CSM Bucovina Rădăuți).
Tuturor celor menționați mai sus clubul CSM Ceahlăul le mulțumește pentru aportul adus la echipă și le urează succes pe mai departe în carieră.
Despre programul jocurilor de verificare, CSM Ceahlăul a perfectat până acum 3 partide după cum urmează: cu ACS Șomuz Fălticeni (27 iulie), cu CSM Bucovina Rădăuți (7 august), locația acestor prime 2 jocuri nu a fost stabilită și cu AFC Odorheiu Secuiesc (10 august, deplasare). Cel mai probabil CSM Ceahlăul va evolua în Cupa României Timișoreana în turul I pe 31 iulie, în deplasare cu un adversar nedesemnat încă și pe 14 august în aceași competiție în turul II în eventualitatea în care v-a obține accesul în această fază a competiției.
Tot astăzi a pornit la drum și formațiile de juniori U-19 și U-17 sub conducerea antrenorului Valentin Avădanei, tehnician ce se pare din acest sezon va fi ajutat și de un alt antrenor ce va sosi în club în zilele ce urmează.

Galerie foto:


































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu