miercuri, 24 iulie 2019

Handbal feminin - div.A | HCF Piatra Neamț anunță selecții pentru noul sezon al diviziei A. Vezi comunicatul oficial

După o prestație peste așteptări în sezonul trecut în care, HCF Piatra Neamț s-a luptat până aproape de finalul sezonului regular cu CSU Neptun Constanța pentru locul 2 și implicit calificarea la turneul semi-final, iar în Cupa României a făcut o figură frumoasă cu viitoarea campioană SCM Rm.Vâlcea, iată că echipa feminină de handbal din Piatra Neamț sub conducerea antrenorului emerit Dan Valentin, își dorește să pornească pregătirea pentru noul sezon competițional cu forțe proaspete.
Iată mai jos anunțul de pe pagina oficială de facebook H.C.F. Piatra Neamț:
" Chiar dacă au avut un Campionat cu rezultate deosebite, echipa pietreană începe pregătirea pentru sezonul următor cu forțe proaspete! 
Echipa de handbal feminin Divizia A, seria A, H.C.F Piatra Neamț , selecționează fete născute în anii 1998-1999, 2000-2001-2002 cu calități pentru a participa în sportul de performanță în acest Campionat! 
Selecționarea este naturală cu fete care doresc să facă handbal, asigurându-se cazare, masă, indemnizație pe bază de efort și școlarizare pentru absolvente de liceu - facultate de educație fizică și kinetoterapie. Informații la telefon: 0755644370
H.C.F Piatra-Neamț joacă handbal ,face performanță!  "🙂 #HCF 🤾‍♀️ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu