luni, 22 februarie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | AMICAL: Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni au remizat într-o partidă de pregătire disputată la Roman. Robert Ciobanu și Sandro Camara au punctat în repriza a 2-a

Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți s-au întâlnit duminică la prânz într-un joc test pe teren neutru, la Roman, de la orele 12:00.
Formațiile sucevene aflate pe tabloul de concurs al Ligii a III-a, Seria I, se află în această perioadă în plină perioadă de pregătire pentru startul sezonului oficial de primăvară, care se va produce pe data de 13 martie, odată cu jocurile etapei a 11-a.

După o primă repriză albă, în care posesia a aparținut trupei antrenate de Iulian Ionesi, însă ocaziile clare au putut fi reținute pe degetele de la o singură mână, rădăuțenii au deschis scorul în minutul 73, prin atacantul Robert Ciobanu, cel care a profitat de o eroare mare în defensiva Șomuzului. 

5 minute mai târziu, fălticenenii au izbutit să restabilească egalitatea prin noul venit Sandro Camara, cel care a șutat de la 16 metri la colțul lung al porții apărate de Butnariu în urma unei faze suspecte de ofsaid.

Șomuz: Chindriș – Chisăliță, Njindja, Toukam, Forizs, Robciuc, Hadhria, Nistor, Tănăsoiu, Netbai, Enciu. Rezerve: Pascal, Julei, Polifron, Cazacu, Sahlean, Dohotaru, Balde, Tchassen, Camara, Joao Claudio. Antrenor: Daniel Stoica.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Antonesei, Vișinar, Chirilescu, Coajă, Bejenar, Dănilă, Vitu, C. Coroamă, Străjeriu, R. Ciobanu. Rezerve: Butnariu, E. Ciobanu, Florescu, I. Coroamă, Stroe, Stoian, Șpac, Nistor, Vatamaniuc, I. Plămadă, Pitic, Irimescu. Antrenor: Iulian Ionesi.


A fost al nouălea amical pentru Bucovina Rădăuți, care mai înregistrase până astăzi cinci victorii, două remize și o înfrângere: 3-2 cu Aerostar Bacău, 4-1 cu Juniorul Suceava, 1-0 cu Hușana Huși, 1-0 cu Șomuz Fălticeni, 1-0 cu Oțelul Galați, 6-6 cu LPS Suceava și 3-3 cu Juniorul Suceava, respectiv 0-2 cu Hușana Huși.

De partea cealaltă, Șomuz Fălticeni se află la primul egal în pregătiri: după 1-0 cu LPS Suceava, 2-0 cu FC Botoșani U19, 2-6 cu FK Miercurea Ciuc, 2-3 cu Aerostar Bacău, 0-1 cu Bucovina Rădăuți și 0-5 cu Petrolul.

În continuarea programul de pregătire, Bucovina își va mai testa forțele cu Dante Botoșani (24 februarie și 3 martie), CSM Ceahlăul Piatra Neamț (27 februarie) și juniorii de elită de la FC Botoșani (6 martie), în vreme ce Șomuz mai are perfectat un singur amical, cu Foresta Suceava (3 martie).

Foto: Alex Săvescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Pentru Bogdan Bacalu accidentarea de la Mioveni din partida cu CFC Argeș a pus capăt sezonului. Verdictul crunt al medicilor, unde va fi operat și situația lui contractuală cu clubul de sub Pietricica

  Accidentarea survenită în tabăra nemțenilor în ultimul joc din turneul play-out de la Mioveni din confruntarea cu CFC Argeș a fundașului l...