duminică, 21 februarie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria a II-a | Victorie scurtă pentru Oțelul la primul joc amical după revenirea din cantonamentul montan

 

SC Oțelul Galați a susținut sambătă, 20 februarie, la orele prânzului prima partidă amicală după reîntoarcerea din cantonamentul montan, parteneră fiind colega de serie CSM Rm. Sărat.

Gălățenii au câștigat cu 2-1 (1-0), golurile oțelarilor fiind marcate de Sârghi (min. 12) și Petrache (min. 84), în timp ce oaspeții au înscris prin Cazan (min. 80 – din penalty).

Antrenorul Petre Grigoraș a început meciul în următoarea formulă: Dinu – Farcaș, Sârghi, Cucu, Sevastian – Bîrlădeanu, Neagu, Dobre, Nica – Răducan, Cârjan.

În partea a doua au mai evoluat Ursu, Stoian, Alecu, Mihnea, Crihană, Cireș și Petrache, în timp ce Păun, Ghiocel, Marquinhos și Gavrilă nu au fost incluși în lotul pentru jocul de astăzi.

Rezumatul AICI: https://fb.watch/3O3NB7kh7y/

Următorul joc de verificare este programat miercuri, 24 februarie, atunci când oțelarii vor întâlni tot pe teren propriu Sporting Vaslui, ocupanta locului 7 din prima serie a Ligii 3.

Iată programul complet al meciurilor de verificare din această perioadă de pregătire:

  • SC Oțelul Galați vs SCM Gloria Buzău (L2) 0-1
  • Bucovina Rădăuți (L3) vs SC Oțelul Galați 1-0
  • SC Oțelul Galați vs Dante Botoșani (L3) 2-1
  • SC Oțelul Galați vs CSM Rm. Sărat (L3) 2-1
  • 24 februarie – SC Oțelul Galați vs Sporting Vaslui (L3)
  • 27 februarie – SC Oțelul Galați vs Metalul Buzău (L3)
  • 6 martie – SC Oțelul Galați vs Hușana Huși (L3)

Primul meci oficial din este programat pe data de 13 martie 2021, pe terenul formației Avântul Valea Mărului, contând pentru etapa 11 a Ligii 3, seria 2.

Pleacă Dan Popescu și Andreaș Iani, re(vine) Mihnea Vlad

Ambii fotbaliști cu care Oțelul a încetat colaborarea au solicitat rezilierea contractelor, Dan Popescu declarându-se nemulțumit de condițiile actuale, deși clubul a încercat permanent să asigure condiții decente atât sportiv, cât și logistic, în timp ce Andreas Iani se va angrena în alte activități ce nu vor avea în prim-plan domeniul fotbalistic. Managementul sportiv al clubului și staff-ul tehnic au decis să conteze în partea secundă a campionatului doar pe jucătorii care sunt conectați 100% la îndeplinirea obiectivelor și care înteleg importanța misiunii de reclădire a Oțelului.

De cealaltă parte, Mihnea Vlad, mijlocaș care a mai evoluat pentru Oțelul în stagiunea 2017/18 a Ligii 3, se pregătește deja alături de oțelari și va fi înregimentat pentru partea secundă de campionat. Este născut pe 8 iulie 1999 și este junior crescut de Dinamo București, club alături de care a evoluat și în UEFA Youth League. Evoluează pe postul de mijlocaș central și a mai evoluat pentru Turris Turnu Măgurele (Liga 2) și CS Afumați (Liga 3).

foto + video: SC Oțelul Galați - facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...