joi, 25 februarie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | CSM Bucovina Rădăuți și CS Dante au încheiat la EGALITATE, primul duel din pregătiri disputat la Stăuceni

Bucovina Rădăuți a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul amical disputat ieri, pe terenul sintetic din localitate Stăuceni, în compania colegei de serie Dante Dorohoi.

Trupa antrenată de Iulian Ionesi a condus în două rânduri prin golurile marcate de R. Ciobanu (’3) și Stoian (’23 – penalty) - foto, însă botoșănenii au egalat de fiecare dată prin Lozneanu (’10) și Mihalachi (’76 – penalty).

Bucovina Rădăuți a început în următoarea formulă: Butnariu – Antonesei, Chirilescu, Florescu, E. Ciobanu, I. Plămadă, Bejenar, Dănilă, Stroe, Stoian, R. Ciobanu. Pe parcursul meciului, Iulian Ionesi a rulat întreg lotul de jucători deplasat la Stăuceni.

A fost al zecelea meci disputat de gruparea rădăuțeană în intersezon după cele cu Aerostar Bacău (scor 3-2), Juniorul Suceava (scoruri 4-1 și 3-3), Hușana Huși (1-0 și 0-2), Şomuz Fălticeni (1-0 și 1-1) Oțelul Galați (1-0) și LPS Suceava (6-6).

În continuarea programului de pregătire, Bucovina se va deplasa sâmbătă, la Piatra Neamț, pentru un amical cu CSM Ceahlăul de la ora 12:00, după care va mai reîntâlni Dante Botoșani (3 martie), ultimul meci neoficial urmând să-l joace în compania juniorilor de la FC Botoșani (6 martie).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Pentru Bogdan Bacalu accidentarea de la Mioveni din partida cu CFC Argeș a pus capăt sezonului. Verdictul crunt al medicilor, unde va fi operat și situația lui contractuală cu clubul de sub Pietricica

  Accidentarea survenită în tabăra nemțenilor în ultimul joc din turneul play-out de la Mioveni din confruntarea cu CFC Argeș a fundașului l...