joi, 25 februarie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seriile II & IV | CSM Focșani se impune la Tunari prin golul reușit de Preoteasa în repriza secundă

Formația  de seniori a CSM Focșani 2007 a jucat, ieri, de la ora 13:00, o nouă partidă de pregătire pentru partea a doua a campionatului Ligii a III-a. Adversară – și gazdă – i-a fost CS Tunari, a cincea clasată în seria a patra a Ligii a III-a. Oaspeții au câștigat cu 1-0, prin golul înscris de Preoteasa în minutul 69. A fost un meci în care focșănenii au avut posesie superioară a mingii, au dominat și și-au creat mai multe situații de gol. Au valorificat una dintre acestea în fața unei partenere de întrecere care a etalat calitățile tehnice specifice echipelor din zona Bucureștiului și a celei mai bune defensive din seria în care acesta evoluează. CSM 2007 a făcut jocul de construcție care îi este caracteristic, în care s-au integrat și fotbaliștii nou veniți la Focșani în această iarnă. Antrenorul Alin Chița a început meciul cu o formulă de joc aproape complet schimbată față de amicalul de săptămâna trecută de pe Milcovul, cu Metalul Buzău. A fost nevoit să modifice din strat echipa deoarece la încălzire s-a accidentat Dragomir, înlocuit cu Manu.

CS Tunari – CSM Focșani 2007 0-1 (0-0)

Formații:

CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Juncănaru (Vîlsan), Bratu (60 Panaite), Găină, Manu – Băciuț (53 Negoiță), Preoteasa (Săpunaru), Stancu (56 Benkaid), Gorovei (53 Strătilă), Taciuc (53 Istrati) – Jurj (53 Lemac).

CS Arsenal Tunari: Isvoranu – Bogdan, Tudose, Iordache, Osca – Barabaș, Teodorescu, Popa, Elijah – Ghenovici – Teleru.

Sâmbătă, 27 februarie, CSM Focșani 2007 va întâlni în Capitală pe FCSB II București, a doua clasată în seria a patra a Ligii a III-a. 

foto: monitoruldevrancea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani U-19 | Victorie pentru juniorii mari ai Ceahlăului în ultima etapă din play-off în dauna celor de la LPS Suceava

  Etapa a 10-a (20-21 aprilie) ACS Șc.de Fotbal Pajura Huși 2-4 LPS Roman AFC Botoșani ...