duminică, 21 februarie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Foresta și-a "REZOLVAT" litigiile de la Comisiile federale, dar nu a mai AJUNS pe Milcovul pentru jocul amical de ieri cu CSM Focșani! Vezi cauzele în materialul de jos

Foresta a stins litigiul pe care îl avea cu fostul antrenorul Petre Grigoraș după ce i-a achitat acestuia din urmă restanțele salariale aferente pe luna februarie și jumătate din luna martie a anului trecut.

Tehnicianul în vârstă de 56 de ani a antrenat pe Areni în perioada septembrie 2019 – martie 2020, până la apariția pandemiei, perioadă în care a înregistrat 13 victorii, un egal și 4 înfrângeri, contractul său cu Foresta încetând automat odată cu ratarea promovării.

Petre Grigoraș este momentan antrenorul Oțelului Galați, formație cu care Foresta se poate întâlni la sfârșitul acestui sezon în play-off-ul pentru accederea în Liga a II-a.

Foresta mai are în acest moment două litigii pe rol, cu Andrei Săhlean și brazilianul Patrick da Silva. Acestea nu implică însă nicio plată din partea clubului sucevean, în condițiile în care cei doi erau cu banii la zi în momentul în care au părăsit Foresta, iar la comisiile Federației nu solicită nimic altceva decât rectificarea acordurilor de reziliere a contractelor.

CSM 07 Focsani - Foresta Suceava 3 - 0 (neprezentare și lipsa fair play)
Sâmbătă, 20 februarie 2021, la orele 13.00, Foresta Suceava trebuia să fie prezentă pe stadionul Milcovul, la partida amicală de pregătire cu CSM 07 Focșani.
Aceasta partidă a fost programată de acum aproape o lună de zile !
Autocarul echipei Foresta a făcut o pană de motor pe drum, sâmbătă, undeva prin apropierea orașului Roman. De la Suceava a venit alt autocar, care în loc să continue drumul spre Focșani și a juca totuși și partida, chiar cu o întârziere, al doilea autocar s-a întors la Suceava.
Discuțiile au continuat între cele două echipe, pentru că meciul să se dispute totuși azi, duminică, pentru a nu strica programul de pregătire. Foresta Suceava a motivat că nu are autocar pentru deplasarea de duminică.
CSM 07 Focșani, prin președintele Nicuță Oprea, le-a propus sucevenilor, varianta de a trimite CSM 07 autocarul lor, să-i aducă la Focșani și după meci să-i ducă și la Suceava înapoi.
Foresta a refuzat și această variantă de fair play !
În aceste conditii, se pare că nu vom mai vedea prea curând o partida amicală între cele două echipe.
Chiar și la o partida amicală, în aceste condiții, se omologhează rezultatul de 3 - 0 pentru CSM 07 Focsani, prin neprezentare.
Neprezentarea, ca nereprezentarea, dar fair - play- ul unde este ?
Președintele CSM 07 Focsani, Nicuță Oprea, ne-a declarat ieri, că este total dezamăgit de comportamentul echipei Foresta Suceava, o echipă tradiție a fotbalului românesc.
" Neseriozitate și amatorism. Mai mult nu am ce să mai spun. Le-am propus să le trimitem autocarul nostru, fără nici o pretenție financiară și tot nu au vrut. Trageți dumneavoastră concluziile." a declarat citat de sportuldevrancea.ro oficialul de la CSM Focșani.
Singura șansă ca cele doua echipe sa se mai întâlnească în acest sezon, este ca ele să se claseaze la finalul returului pe primele două locuri în seriile 1 și 2 din L 3 și să joace la barajul de promovare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...