sâmbătă, 6 martie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | REVIN gloriile acasă...PROIECTUL CSM Ceahlăul intră în varianta 2.0

 

Costel Ilie, colaborator al CSM Ceahlăul Piatra Neamț
Costel Ilie este de la începutul acestei săptămâni parte din familia CSM Ceahlăul Piatra Neamț. A acceptat propunerea venită din partea conducerii grupării noastre și va avea rol de colaborator, om care să aducă din experiența un plus de valoare clubului. La 46 de ani și după un periplu prin țară la diferite cluburi, la care a activat în Liga 2 și Liga 1, Costel Ilie a ales varianta de a se alătura proiectului de acasă.
Sunt onorat să fiu cooptat în proiectul CSM Ceahlăul Piatra Neamț. Consider că este un proiect ambițios, transparent și de viitor! Mulțumesc domnilor Anton Măzărianu, directorul principalului sponsor al echipei, firma Comes SA, și Cătălin Roca, președintele clubului, pentru încrederea acordată și pentru susținerea lor. Experiența acumulată o voi pune în slujba clubului și voi ajuta cu sfaturi, cu idei, cu informații conducerea clubului și conducerea tehnică pentru a ne îndeplini obiectivele. Hai CSM Ceahlăul! ”, a declarat Costel Ilie, noul colaborator al clubului pietrean.
Declarațiile celor cu care va lucra Costel Ilie la CSM Ceahlăul:
Gabriel Rădulescu, antrenor principal CSM Ceahlăul:
”Costel Ilie este un nume important în fotbalul nemțean. Îi urăm bun venit in familia CSM Ceahlăul și sper să avem o relație și o colaborare foarte bună! Știu că experiența lui ne va ajuta în îndeplinirea obiectivelor pe termen mediu și lung.
Cătălin Roca, președinte CSM Ceahlăul:

” Venirea lui Costel Ilie în echipa CSM Ceahlăul reprezintă o dovadă în plus a faptului că proiectul fotbalistic de la Piatra Neamț este unul serios, ambițios și cu potențial mare de creștere. După atragerea sponsorului principal la începutul anului, această nouă colaborare este o victorie și un pas către atingerea obiectivelor propuse. Știu că un om de calibrul lui Costel Ilie poate să facă și va face echipă bună cu antrenorii și colegii care sunt deja parte din clubul Ceahlăul. Ne așteaptă un retur greu, dar sunt sigur că ne vom motiva și vom scoate cele mai bune rezultate.
Anton Măzărianu, CEO al Comes SA, sponsor principal CSM Ceahlăul:
” Costel Ilie este un om a cărui experiență sportivă și caracter vor aduce un beneficiu proiectului CSM Ceahlăul. Această colaborare are rolul de a întări echipa și de a ne duce mai aproape de victoriile mult așteptate. Hai Ceahlaul! ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu