miercuri, 28 aprilie 2021

Fotbal liga a III-a, Seria I | Profesorul Rădulescu și mijlocașul Marius Matei vorbesc despre ultimul joc din acest sezon, deplasarea de la Vaslui


Gabriel Rădulescu și Marius Matei au prefațat meciul de la Vaslui, ultimul din acest sezon pentru ACSM Ceahlăul.

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț înfruntă pe CS Sporting Juniorul Vaslui în ultima rundă a sezonului regulat al Ligii 3, Seria 1. Duelul va fi vineri, 30 aprilie 2021, de la ora 15:00 și se va disputa pe terenul Municipal, teren pe care FC Vaslui a fost aproape de a deveni campioana României în urmă cu câțiva ani.
Pietrenii au de luat o REVANȘĂ sportivă pentru eșecul la masa verde din tur, atunci când la reluare, DSP Vaslui nu a permis deplasarea fotbaliștilor vasluieni la Piatra Neamț, iar elevii lui Gabriel Rădulescu nu au putut disputa reprogramarea jocului ce a contat pentru etapa a 9-a, ultima a turului.
Conducerea tehnică a echipei pietrene are probleme în alcătuirea formulei de start, având în vedere numeroasele absențe. Cristi Barb este suspendat după eliminarea din partida de la Huși, iar Mihalache, Botezatu, Iorga și Hodorogea sunt accidentați. Probleme medicale are și Cristi Ursu, dar sunt speranțe că acesta se poate recupera pentru partida de vineri.
Gabriel Rădulescu, despre... meciul de la Vaslui
”Este ultimul meci din sezonul regular și sper să încheie cu o victorie pentru echipa noastră. Mergem să facem un joc bun contra unei echipe dificile, care are o medie de vârstă scăzută și care joacă fotbal. Adversarul este o formație care pasează foarte bine, o echipă cu determinare, o echipă agresivă, dar sper să fim mai inspirați și să câștigăm. Vor lipsi de la acest joc Mihalache, Botezatu, Iorga, Hodorogea (n.n. - accidentați) și Barb (n.n. - suspendat), posibil și Ursu (n.n. - accidentat).”
... decizia FRF în cazul Bucovina Rădăuți – Foresta Suceava
”Așteptăm o decizie care ne poate fi favorabilă, dar cred că e bine să nu ne facem prea multe iluzii.”
... pregătirea noului sezon fotbalistic
”Ar cam trebui să ne gândim la sezonul viitor. După Paște cred că trebuie o analiză mai detaliată a tuturor, să vedem ce nu a mers și ce trebuie făcut. Este clar că trebuie aduși jucători cu experiență și abordat, din prima, noul campionat cu obiectiv promovarea.
Sunt foarte mulți jucători care sunt la final de contract. Chiar asta se va analiza cu mare atenție, trebuie luat în calcul și problema jucătorilor care sunt eligibili pentru regula «under» pentru noul sezon și sperăm să găsim soluții foarte bune, să nu mai trecem printr-o reconstrucție la vară. Este foarte important să păstrăm cât mai mulți dintre jucătorii de bază care deja au confirmat. Deocamdată nu se poate vorbi despre un buget pentru transferuri, asta este decizia conducerii, dar sperăm să fie un buget care să ne permită să ne batem încă din start cu șanse reale la promovare. Am încredere că anul viitor echipa își va atinge obiectivul”.
Marius Matei
”Mergem cu gândul la victorie la Vaslui. Trebuie să câștigăm acolo și acesta este cel mai important lucru. Îmi doresc să ieșim bucuroși de pe teren. Absențele nu ne pot influiența foarte mult prestația în acest duel. Suntem uniți și nu cred că este vreo problemă dacă lipsește cineva, suntem bine pregătiți, concentrați și gata de luptă.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu