marți, 26 iulie 2022

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Foto + video : ACSM Ceahlăul Piatra Neamț și-a PREZENTAT noua ORGANIGRAMĂ și OBIECTIVELE pentru noul sezon competițional 2022-2023

 

Astăzi, 26 iulie, de la orele 10:00 în Sala Baroque din cadrul Grand Plazza Hotel, oficialii nemțenilor de la ACSM Ceahlăul Piatra Neamț au prezentat presei noua organigramă și obiectivele propuse și asumate de conducerea executivă, cea tehnică și a întregului lot de jucători, lot care se află de duminică seară în cantonamentul de pe plan local de la baza proprie. 

Invitații la această primă conferință de presă au fost Ioan Anton Măzărianu - CEO Comes SA, Daniel Mahu-Moisii - noul președinte al ACSM Ceahlăul, Aurel Damian - director sportiv cu atribuțiuni de președinte executiv și Florentin Petre - antrenorul principal al "galben-negrilor".
Rând pe rând au luat cuvântul invitații, fiecare dintre  ei și-au expus CV-ul, modul cum s-a ajuns ca ei să fie promovați pe noile funcții, Florentin Petre a vorbit despre cantonamentul pe care formația nemțeană l-a început de duminică seara în localitate, iar cu acest prilej am aflat și faptul că ACSM Ceahlăul va mai susține 2 jocuri de verificare ce nu fuseseră făcut publice presei până acum.
La finalul primei săptămâni de cantonament un joc test cu formația de L4 CSM Pascani , sâmbătă 30 iulie,  de la orele 11:00, urmează apoi pe 5 august jocul cu ACS Foresta la Suceava, dubla cu CSM Focșani 2007 din 13 și 20 august, între care se întercalează și un joc din Cupa României Betano pe 17 august cu un adversar ce va fi desemnat ulterior. Florentin Petre nu excude nici un test surpriză cu FC Dinamo, formația de L4 antrenată de Andrei Cristea, cel mai probabil pe data de 10 august.
Va fi o muncă titanică, dar tocmai de aceea staff-ul administrativ a fost întărit, nu este neglijată nici activitatea la grupele de copii și juniori, purtându-se discuții în acest sens într-o colaborare cu  LPS Piatra Neamț dar și cu celelalte școli private de fotbal din Piatra Neamț, pentru ca în cel mai scurt timp să se poată vorbi la ACSM Ceahlăul de constiuirea unei ACADEMII proprii care să producă jucători pentru echipa mare în anii viitori.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ANALIZA (3): CSA Steaua București are cel mai tare atac și cel mai bun marcator al sezonului regular. Buzăul, Corvinul și Ceahlăul au trecut și ele borna celor 30 de goluri marcate în sezonul regular

  CSA Steaua București este formația pregătită de tehnicianul Daniel Oprița cu cea mai prolifică linie ofensivă - 37 de goluri în 19 partide...