joi, 4 iulie 2024

Breaking News - Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul Piatra Neamț și-a luat PORTAR! Laurențiu Brănescu va juca următorul sezon pentru galben-negri. Răzvan Pîntea și Cătălin Ștefănescu nu au fost păstrați în lot de antrenorul Marco Veronese

ACSM Ceahlăul a reușit să convingă un portar de calitate să vină la Piatra Neamț după despărțirea de austriacul Ștefan Krell.
Originar din Rm.Vâlcea, Laurențiu Brănescu - goalkeperul de 30 de ani crescut și format de Juventus Torino a ajuns de câteva zile sub poalele Pietricicăi și l-a convins pe Marco Veronese că este o soluție viabilă pentru postul de portar. 
Cu un CV stufos în care regăsim echipe precum Juventus Torino, Szombathelyi Haladás, Omonia Nikosia, FC Dinamo, NK Gorica, Zalgiris, Kilmarnock FC, ACSM Politehnica Iași, FCV Farul Constanța și U Cluj, noul portar al nemțenilor s-a înțeles cu clubul de sub Pietricica pentru un contract valabil pentru un sezon. 
Cotat acum pe site-ul specializat transfermakt.com la 100 de mii de euro, Laurențiu Brănescu a avut momentul său de vârf în România, la FC Dinamo, în 2017, atunci când cota lui explodase la 600 de mii de euro.
ACSM Ceahlăul are acum în lot 2 portari seniori, alături de Laurențiu Brănescu se regăsește Alex Barna, un veteran deja la Piatra Neamț, cel care a apucat să debuteze în prima ligă pentru defuncta FC Ceahlăul, dar și underul David Anastase, cel care cel mai probabil va face pregătirea cu echipa mare, dar șansele  lui de a evolua sunt mult mai mari la formația satelit care a obținut promovarea la L3 în această vară.
 
Din cei trei jucători reveniți după împrumut la reunirea lotului, a fost păstrat doar Robert Ciobanu, în timp ce Cătălin Ștefănescu și Răzvan Pîntea vor trebui să își caute noi angajamente. Dacă Cătălin Ștefănescu ar putea ajunge din nou la Baia Mare, de serviciile lui Răzvan Pîntea se arata interesat fostul conducător al nemțenilor Aurel Damian acum la CSM Bacău, formație care are un nou antrenor principal în persoana lui Andrei Întuneric. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori - ELITA U-15 | ACS FC Bacău câștigă la Miercurea Ciuc. ACSM Ceahlăul a marcat la Sibiu dar tot a pierdut la scor și continuă să fie ULTIMA. Rezultatele complete ale etapei a 7-a și clasamentul actualizat

Etapa a 7-a (21 septembrie) ACS Suporter Club Oțelul Galați 0-1 AFC Botoșani ACS Kids Tâmpa 2015 Br...