joi, 4 iulie 2024

Fotbal liga a 2-a | Eugenio Bracelli și Abel Folha sunt jucătorii Ceahlăului! Fundașul central italo-polonez vine de la JK Tammeka (Estonia) iar lateralul stânga portughez ajunge la Piatra Neamț de la AD Fafe (L3 Portugalia)

Fundașul central italo-polonez Eugenio Bracelli (foto stânga) și lateralul stânga Abel Folha (foto dreapta) sosiți încă din prima zi la reunirea lotului de stadionul Ceahlăul au avut nevoie de puține zile să îl convingă pe Marco Veronese că pot fi soluții pentru sezonul de L2 ce va debuta în jurul datei de 3 august.
Eugenio Bracelli – CB (22 ani, polonez -JK Tammeka -premium liiga – Estonia)

Eugenio Bracelli, este un fundaș central de 1,86 metri. În vârstă de 22 de ani, fundașul cu dublă cetățenie (italiană și poloneză) este cotat la 75.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Eugenio și-a petrecut junioratul în Italia la echipe precum Hellas Verona (de la U17 până la U19), Citadella U19, Sesto Giovanili, Fanfulla, iar în cele din urmă, la clubul Codogno. De acolo, a fost transferat în prima ligă estoniană, la echipa Jalgpallikool Tammeka.

În cele două sezoane petrecute la echipa estoniană, a avut 38 de prezențe în primul 11, reușind să adune 1 gol și 1 asist!

Abel Folha – LB (24 ani, L3 Portugalia – AD Fafe)

Fundașul stânga, pe numele său complet Abel Martins da Costa e Silva, va fi noul jucător al echipei noastre.

Cu o tehnică excelentă de lovire a mingii, Abel Folha poate evolua și mijlocaș stânga, iar în acest sezon poate fi cu siguranță, noul Pedro Albino.

Apărătorul lateral originar din Portugalia s-a născut pe 06 aprilie 2000 și a început fotbalul la academia clubului Braga. A mai trecut apoi pe la Gil Vicente, Leixoes, Salgueiros.

Ultimul sezon l-a petrecut la AD Fafe, echipă portugheză de liga a treia, în tricoul căreia a evoluat în 22 de partide, înscrind 2 goluri.

Din sursele SNP alți 2 jucători veniți în această vară în 24 iunie la reunirea lotului au semnat angajamente pentru gruparea nemțeană pe 1 sezon, iar până la jocul amical de  duminică 7 iulie de la Botoșani cu gruparea de Superligă finanțată de Valeriu Iftime la ACSM Ceahlăul ar putea sosi un atacant de la CFR Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani U-16 | Elevii profesorului Lidi Chertic de la LPS Piatra Neamț se mențin lideri, victorie concludentă cu LPS Iași. Rezultatele complete ale etapei a 5-a și clasamentul actualizat

Etapa a 5-a (21 septembrie) ACS   Academia Didi Iași 11-1 CSM Focșani 2007 LPS Piatra Neamț ...