vineri, 12 iulie 2024

Fotbal liga a 2-a | Daniel Bobi Mahu-Moisii este noul președinte de la CSM Focșani 2007. Amicalul de mâine de pe Milcovul, este în fața fostei sale echipe!

Daniel Bobi Mahu-Moisii este de astăzi, 12 iulie 2024, președintele executiv al nou promovatei CSM Focșani 2007!

Noului conducător al CSM-ului din Focșani a fost prezentat oficial la antrenamentul echipei care a avut loc astăzi de la orele 17:30.

Așa cum vă informa în premieră în 9 iulie, AICI: https://danesanu.blogspot.com/2024/07/fotbal-liga-2-noul-presedinte-al-galben.html SNP a ținut să îl felicite personal pe fostul oficial al nemțenilor și totodată să îi ureze succes în noua provocare  ca și conducător al formației de pe Milcov.

Pe surse ultima formație ce și-a asigurat din punct de vedere sportiv biletele pentru noul sezon al ligii a 2-a va perfecta în zilele următoare câteva transferuri cu greutate care să le permită elevilor principalului Călin Moldovan îndeplinirea obiectivului de  menținere în eșalonul secund.

Mâine, 13 iulie 2024, pe terenul 1 Milcovul de la orele 10:00, CSM Focșani 2007 susține primul joc de verificare din presezon în compania nemțenilor de la ACSM Ceahlăul, grupare care în ciuda avertizărilor meteorologice de cod roșu de caniculă nu a reușit să obțină cazare în Focșani și să ajungă din această seară în orașul Micii Unirii, așa că vor fi nevoiți să plece de la Piatra Neamț mâine dis de dimineață.

Pentru elevii italianului Marco Veronese jocul de la Focșani este al 2-lea din presezon, asta după ce duminica trecută Onișa & Co au cedat la limită, 1-2 (gol Geani Crețu) în fieful formației de SuperLigă FC Botoșani.

foto: SNP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu