joi, 25 iulie 2024

Fotbal liga a 2-a | Denys Taraduda merge în Slovacia după experiența "scurtă" de la ACSM Ceahlăul!

 

Sosit în iarna trecută la Piatra Neamț pentru ultimele 3 jocuri din sezonul regular și în mod special pentru o eventualitate participare cu echipa în play-off și la barajele de promovare pentru Superligă, Denys Taraduda deși a fost titular incontenstabil în centrul apărării cu evoluții apreciate (mai puțin jocul de la Miercurea Ciuc, când la intervenția sa, centralul Cojocaru a acordat penalty pentru ciucani în min.2), a fost nevoit să își aleagă o nouă destinație din această vară, asta pentru că nemțenii cu mari probleme financiare au decis să renunțe la contractele mari și să încerce o nouă abordare pentru sezonul următor.
Denys Taraduda - apărătorul central de 1,87 m de picior drept a ales provocarea venită dintr-un campionat prezent la EURO 2024, dând curs ofertei celor de la Zemplin Michalovce - formație din prima ligă din Slovacia. 
Ajuns acum la o cotă de 150 de mii de euro după experiența mai puțin reușită din România, Denys este decis să își relanseze cariera, iar la cei 24 de ani pe care îi va împlini pe 17 august are tot viitorul înainte pentru a avansa în carieră. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani U-16 | Elevii profesorului Lidi Chertic de la LPS Piatra Neamț se mențin lideri, victorie concludentă cu LPS Iași. Rezultatele complete ale etapei a 5-a și clasamentul actualizat

Etapa a 5-a (21 septembrie) ACS   Academia Didi Iași 11-1 CSM Focșani 2007 LPS Piatra Neamț ...