joi, 25 iulie 2024

Fotbal liga a 2-a | Mario Petkov se întoarce în Bulgaria după despărțirea de ACSM Ceahlăul: Marek Dupnitsa (L2) și-a asigurat serviciile fostului apărător din sezonul trecut al nemțenilor

 

Lui Mario Petkov la fel ca la marea majoritate a jucătorilor aflați la scadența contractului la data de 30 iunie a.c., clubul nemțean confruntat cu mari probleme financiare, nu ia mai putut oferi o prelungire de contract, așa că lateralul dreapta, ce a fost utilizat în unele jocuri și pe postul de fundaș central, a trebuit să își găsească o nouă destinație pentru sezonul următor. 

Marek Dupnitsa (locul 11 din L2 din Bulgaria) un club cam de acceași valoare ca cel nemțean ia oferit un contract pentru următorul sezon jucătorului impresariat de P&K WORLD SOCCER AGENCY ajuns acum la o cotă de 100 de mii de euro pe site-ul specializat transfermarkt.com.

Mario Petkov apărătorul de 1,86 m născut la Sofia a fost utilizat de profesorul Cristian Pustai în 629 de minute pentru galben-negri în primul sezon de L2 pentru ACSM Ceahlăul.

A fost de 4 ori integralist în partidele cu CS Tunari (1-0 în deplasare), cu AFC Chindia Târgoviște (1-1 pe teren propriu), cu Unirea Dej (1-0 pe teren propriu) și cu Unirea Slobozia (1-2 în deplasare). 

Apărătorul bulgar a mai prins 68 de minute în jocul din etapa a 9-a (2-2 în deplasare cu CSM Alexandria), iar în alte 3 jocuri a fost introdus pe final de joc: 2-0 în victoria din deplasare de la Tg.Jiu cu ACS Viitorul Pandurii, 1-1 în deplasarea de la Buzău cu Gloria și cu CFC Argeș în victoria cu 2-0 de la Piatra Neamț.

Apărătorul bulgar a fost rezervă neutilizată în alte 6 meciuri: (etapele 1,2, 4, 7, 11, 12) pentru ca în turneul play-out să primească minute de joc în 4 din cele 6 partide în care galben-negri au fost programați după cum urmează: 46 de minute în victoria cu CSM Alexandria de la Piatra Neamț (4-0), 83 de minute în eșecul din deplasare (2-3 cu CSM Reșița), 24 de minute în egalul de acasă cu Unirea Dej (1-1) și 45 de minute în remiza din deplasare de la Dumbrăvița (1-1).
Cel mai reușit joc al bulgarului pentru ACSM Ceahlăul a fost cel din play-off-ul Cupei României, în înfrângerea cu 2-4 de la Piatra Neamț cu U Cluj, atunci când a reușit și singurul său gol pentru Ceahlăul, golul de 1-1, marcat cu capul din centrarea lui Mihai Neicuțescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani U-16 | Elevii profesorului Lidi Chertic de la LPS Piatra Neamț se mențin lideri, victorie concludentă cu LPS Iași. Rezultatele complete ale etapei a 5-a și clasamentul actualizat

Etapa a 5-a (21 septembrie) ACS   Academia Didi Iași 11-1 CSM Focșani 2007 LPS Piatra Neamț ...