duminică, 7 iulie 2024

Fotbal liga a 2-a | EXCLUSIV: ACSM Ceahlăul a transferat un mijlocaș central din Insulele Capului Verde! Rodrigo Lima a debutat astăzi la Botoșani pentru nemțeni și vine din Portugalia de la SC Salgueiros

 

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a reușit un nou transfer, un mijlocaș central care vine din Portugalia, din liga a 4-a, seria B, de la formația SC Salgueiros, formație ce a încheiat sezonul trecut pe locul 7 în seria de 14 formații. 
Rodrigo Filipe Carreiro Lima pe numele său complet are 25 de ani, este originar din Insulele Capului Verde și măsoară 1,78 m, fiind un jucător de picior drept, care este asimilat ca și comunitar având și cetățenia portugheză.
Crescut de clubul Braga pentru care  a  evoluat de la U-15 până la U-23 și apoi la echipa secundă a clubului, Rodrigo a mai trecut în carieră pe la formațiile Torreense, Flora SK (Norvegia, în 2021 atingând și cota sa maximă de 100 de mii de euro) potrivit site-ul specializat transfermarkt.com, Angrense și Salgueiros - club de la care a făcut pasul în România la ACSM Ceahlăul Piatra Neamț.
Mutarea lui Rodrigo Lima la gruparea nemțeană a fost confirmată de șeful redacției sport a publicației https://www.zerozero.pt/jogador/rodrigo-lima/412836?epoca_id=154.
Să sperăm că până la următorul joc de verificare de sâmbăta viitoare de la Focșani, clubul de sub Pietricica va reuși să programeze o conferință de presă la stadion în  care să fie prezentate noua conducere tehnică și administrativă dar și jucătorii care au semnat deja contracte cu gruparea nemțeană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu