duminică, 14 iulie 2024

Fotbal liga a 2-a | EXCLUSIV: Mark Tutu la al 2-lea joc amical pentru galben-negrii poate fi soluția pentru postul de fundaș dreapta la ACSM Ceahlăul. Apărătorul cu dublă cetățenie (româno - canadiană) vine de la clubul portughez de liga a 3-a Varzim

Fundașul lateral de 20 de ani Mark Tutu (un apărător ce poate evolua în ambele benzi) este un româno-canadian de 1,80 m și 77 de kg care vine la Ceahlăul din Portugalia, de la gruparea de liga a 3-a, Varzim. 
Antrenorul principal Marco Veronese l-a distribuit până acum în flancul drept al apărării atât la jocul cu formația de primă ligă FC Botoșani (1-2) cât și cu nou promovata din a 2-a divizie CSM Focșani 2007 (1-1 - foto 1).
ACSM Ceahlăul Piatra Neamț suferă la capitolul underi în această perioadă dacă ținem cont de faptul că în ambele jocuri de verificare nemțenii au avut în ambele teste în formula de start un singur under, pe Mark Tutu (2004 - underul mare).
Dacă ne uităm pe foaia de joc a meciului de ieri de pe Milcovul, dintre jucătorii eligibili pentru această poziție în teren, galben-negrii i-au avut pe portarul David Anastase (2006), Bogdan Curbăt (2006), Ionuț Canea (2005) și Tudor Alistar (2009) - toți de la U-19 din cadrul clubului, Robert Dumitru Răduciou (2004 - ultima dată la Progresul Spartac, jucător cu prezențe la Sepsi II, CSC Șelimbăr, CFR Cluj II, SR Brașov și Academia Hagi), Răzvan Neag (2007 - Galaxy Timișoara - jucător cu profil ofensiv și Emilian Horja.
Vă reamintim că în sezonul trecut ACSM Ceahlăul a stat foarte bine la capitolul underi. Matei Moraru (U Cluj) și Marius Savu (CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud) au fost printre golgheteri, fiecare cu 5 reușite, Tudor Olltean (acum la FCU Craiova 48), Bogdan Bacalu și Denis Benga - convocați la loturile naționale ale României iar Alexandru Fărăgău a revenit la U Cluj după ce a trecut și pe la Gloria Buzău formație ce a reușit promovarea în Superligă. 

3 comentarii:

  1. Am văzut la lucru FC Bacău,sunt câțiva jucători (underi), interesanți ar putea juca împrumut unul, două sezoane la Ceahlăul, cred că Costel Enache nu s-ar opune, rămâne să știe cineva din club sa negocieze.Chiar la Somuz sunt doi tineri interesanți , și unul la Bucovina, dar l-am trimis la plimbare pe Bobi Mahu care avea ochi la jucători tineri,sa speram că Alistar cu experiența sa va surmonta lipsa lui Mahu.Echipa la cum arată este de puțin mai sus de zona retrogradării ,clar mai este nevoie de "plombe"până la începutul campionatului.Ma refer la jucători cu experiență și dispuși la efort cu bani puțini ca-n criză ,pentru că trebuie să recunoaștem este o criză majoră,nu mai pot fi plătite salarii de patru,cinci mii de euro.Cel puțin la Ceahlăul,dar în discuții particulare este o problema mare finanțarea oricărui business cu atât mai mult a sportului.Multumim frumos că mai continuam la liga 2.Anul ce vine va tria și mai dur echipele sportive de orice fel.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut o echipă frumoasă sezonul trecut cu toți haterii care au comentat aiurea, singura echipa care ne-a dominat a fost CSA Steaua, restul s-au aparat și au contraatacat, Miercurea Ciuc a avut doar trei atacuri și două goluri unul gafă de apărare Taraduda și unul gol de portar , după nu a mai contat chiar dacă Ceahlăul a avut mingea și ocaziile ,ei au știut să închidă jocul.Asta așteptăm acum de la echipa" italiană"sa știe să "omoare"jocul degeaba alergi și faci faze de poartă dacă nu reușești să conservi rezultatul.Asta a lipsit dintotdeauna Ceahlăului, jocul la rezultat!Mai ales în deplasare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani U-16 | Elevii profesorului Lidi Chertic de la LPS Piatra Neamț se mențin lideri, victorie concludentă cu LPS Iași. Rezultatele complete ale etapei a 5-a și clasamentul actualizat

Etapa a 5-a (21 septembrie) ACS   Academia Didi Iași 11-1 CSM Focșani 2007 LPS Piatra Neamț ...