marți, 16 iulie 2024

Fotbal liga a 3-a | Luni, 15 iulie, a luat startul pregătirilor și satelitul Ceahlăului sub comanda profesorului Gabriel Rădulescu

 

CSM Ceahlăul II Piatra Neamț va fi una dintre echipele care vor lua startul în noul sezon al Ligii 3. Cu un nou antrenor principal, în persoana lui Gabriel Rădulescu, componenții echipei secunde a clubului nemțean au efectuat luni primul antrenament de după promovarea în acest eșalon. Au fost la lucru 32 de jucători, iar dintre seniorii care în urmă cu câteva săptămâni jucau frecvent în Liga 4 pentru culorile galben-negru se mai regăsesc doar Andrei Apostol, Alexandru Ștefănescu și Ștefan Bordei. Restul sunt juniori ai clubului de sub Pietricica.
Mai trebuie spus că unii dintre ei vor evolua în special în campionatele naționale U19 și U17, fiind de așteptat ca elevii lui Gabriel Rădulescu să solicite FRF disputarea jocurilor de pe teren propriu vineri.
Pregătirea se va efectua pe plan local până când va debuta campionatul, adică în data de 31 august 2024, iar până atunci CSM Ceahlăul II va disputa și o serie de meciuri amicale. Deja un contact în acest sens s-a consemnat cu CSM Vaslui.
Vă reamintim că formația satelit a clubului Ceahlăul a promovat la L3 în această vară cu Andrei Vițelaru din postura de antrenor principal și jucător, după ce a câștigat campionatul L4 Neamț după un sezon regulat și play-off, iar la baraj a trecut de CS Sportul Onești cu scorul general de 4-2 (după 3-0 la Piatra Neamț și 1-2 la Onești).

foto: CSM Ceahlăul - facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani U-16 | Elevii profesorului Lidi Chertic de la LPS Piatra Neamț se mențin lideri, victorie concludentă cu LPS Iași. Rezultatele complete ale etapei a 5-a și clasamentul actualizat

Etapa a 5-a (21 septembrie) ACS   Academia Didi Iași 11-1 CSM Focșani 2007 LPS Piatra Neamț ...