sâmbătă, 14 septembrie 2024

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Prima înfrângere din campionat pentru Ceahlăul 2 vine acasă cu ACS Șomuz Fălticeni. Cătălin Pîntea a deschis scorul, însă Șomuzul a întors rezultatul prin golurile semnate de Viorel Pătrășcan și Florin Plămadă

A venit și momentul primei înfrângeri pentru formația satelit a clubului ACSM Ceahlăul iar aceasta s-a produs dureros, pe propriul teren, sub privirile unui public generos și în fața unui adversar care nu marcase gol în primele 2 etape și care venise la Piatra Neamț fără antrenorul principal Daniel Stoica,  aflat în stare de suspendare.
Conduși de pe bancă de antrenorul cu portarii - Vasile Prisacă, Șomuzul a început avansat, cu un presing exercitat la nivelul portarului advers îngreunând construcția junilor Ceahlăului încă din propriul careu, acolo de unde Anastase și Vițelaru au avut în dese rânduri probleme de a scoate mingea din careu.

 

Chiar și așa pietrenii au marcat primii prin Cătălin Pîntea (28), jucător format de LPS Piatra Neamț și care în sezonul trecut evoluase chiar la Șomuz, însă bucuria gazdelor a durat doar un minut, Viorel Pătrășcan restabilind egalitatea pe momentul de euforie din tabăra gazdelor, atunci când concentrarea slăbise la nivelul apărării imediate. 
Dacă echilibrul în teren a fost vizibil în prima repriză și pe transmisia video asigurată de colegul Alex Săvescu de la Fălticeni Online, datele problemei s-au schimbat în mitanul secund, atunci când Șomuzul a alergat după victorie și a obținut-o meritat la jumătatea reprizei secunde prin golul reușit de Florin Plămadă (66).
Dacă la meciul cu CSM Vaslui din prima etapă jucătorii exponențiali ai satelitului nemțean au făcut diferența, de data aceasta Andrei Apostol și Antonio Agafiței nu au mai ieșit în evidență, fiind în media echipei, în timp ce în apărare, la nivelul porții și a fundașilor au apărut în dese rânduri precipitarea, oaspeții fiind mai prezenți în careul mare al nemțenilor pe fondul scăderii de tonus, mai cu seamă în repriza a 2-a. 
Cu 4 puncte în 3 etape, Ceahlăul II va coborî în clasament, va fi depășită și de Șomuz care are acum 5 puncte, iar în etapa următoare se va deplasa pe terenul liderului ACS FC Bacău, grupare ce a câștigat ieri la Ruși-Ciutea derby-ul pentru locul 1 cu Gloria Ultra cu 1-0. 

ACSM Ceahlăul II: 
Anastase - Pîntea, Alistar, Vițelaru, Coroi - Chiriac, Agafiței, Curbăt, Apostol (cpt), Abdulghani, Costan
Rezerve: Tanas - Cozmulici, Florescu, Apetrei, Popovici, Catană, Ilioaia
Antrenor: Gabriel Rădulescu

ACS Șomuz Fălticeni: 
Tomache - Cucolaș, Nwodu, Fl.Plămadă, Zaharia - Julei, Toader, Săhlean, Savin, I.Plămadă (cpt), Pătrășcan
Rezerve: Pop - Amihăiesei, Buliga, Moroșan, Monah, Vasiliu, Grosu, Lăcustă
Antrenor: Vasile Prisacă

Galerie foto: Alex Săvescu - Fălticeni Online
video: Alex Săvescu - Fălticeni Online











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu