sâmbătă, 5 octombrie 2024

Fotbal liga a 2-a | Antrenorul principal al nemțenilor Marco Veronese și Raman Chibsah au prefațat jocul de astăzi de la Ungheni cu Unirea

În cursul zilei de ieri antrenorul principal al Ceahlăului Marco Veronese și mijlocașul central Raman Chibsah au vorbit despre jocul de astăzi din deplasarea de la Ungheni cu Unirea, formație ce în etapa anterioară surprinzător, s-a impus pe terenul unei pretendente la promovarea în Superligă - FC Voluntari cu scorul de 3-1. 

Potrivit celor declarate de Marco Veronese echipa nemțeană s-a pregătit bine în această săptămână, adversarul a fost foarte bine analizat, este considerat unul de calitate, cu jucători care joacă în viteză și una maxim 2 atingeri, așa că meciul de sâmbătă se anunță unul dificil pentru echipa noastră.

Raman Chibsah este un mijlocaș central defensiv experimentat cu multe jocuri tari în campionate puternice din Europa precum Serie A, Serie B, Superliga Turciei, 2 Bundesliga, Grecia care a venit mai târziu la Ceahlăul, dar care după o perioadă de adaptare a prins echipa de bază, are deja 3 jocuri din postura de titular, iar experiența sa poate fi un plus pentru echipă și pentru mai tinerii săi coechipieri. 
Raman Chibsdah consideră L2 din România un campionat valoros, format din echipe în marea lor majoritate care practică un fotbal bun, modern, bazat pe o pregătire fizică corespunzătoare acestui nivel. 
Raman consideră că Ceahlăul formează la ora actuală o grupare alcătuită din jucători cu calitate, cu un antrenor italian modern ce încearcă să implementeze propria filozofie despre un fotbal modern, iar cu multă muncă, rezultatele nu vor întârzia să apară.


Partida dintre CS Unirea Ungheni 2018 și ACSM Ceahlăul Piatra Neamț contează pentru etapa a 9-a a ligii a 2-a și se va disputa sâmbătă 5 octombrie de la orele 11:00 pe stadionul Central (Ungheni - Mureș).
Partida va fi condusă la centru de arbitrul Bogdan Neculcea (București), ajutat la cele 2 linii de A1: Ștefan Daniel Lar (Baia Mare), respectiv A2: Ioan Cozorici (Zalău - Sălaj).
Observator de arbitri pentru acest joc a fostr desemnat Marcel Savaniu (Satu Mare) iar delegat de joc este Cristian Petropulos (Alba Iulia).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | Antrenorul principal al nemțenilor Marco Veronese și Raman Chibsah au prefațat jocul de astăzi de la Ungheni cu Unirea

În cursul zilei de ieri antrenorul principal al Ceahlăului Marco Veronese și mijlocașul central Raman Chibsah au vorbit despre jocul de astă...