sâmbătă, 7 aprilie 2018

Liga a 4-a Neamț | LIVE TEXT - CS Bradu Borca - CSM Ceahlăul Piatra Neamț

CS Bradu Borca - CSM Ceahlăul Piatra Neamț - Teren Comunal Borca / Borca

Arbitri: Ovidiu Arusoaiei - Piatra Neamț, asistat la cele două linii de concidadinii Florin Cosma și Cosmin Cercel. La acest veritabil derbi al ligii a 4-a, AJF Neamț a desemnat 2 observatori: Nicolae Botezatu și Vasile Vamanu - ambii din  Piatra Neamț.
Partida de la Mădei a născut numeroase discuții legate de data de desfășurare. CSM Ceahlăul ar fi vrut vineri, pentru al avea la dispoziție și pe Andrei Apostol, gazdele de la Bradu Borca ar fi dorit organizarea jocului pentru ziua de luni, când conform organizatorilor se putea sconta pe o asistență mai numeroasă.
Până la urmă AJF Neamț a decis sâmbătă la orele 11.00, conform programării inițiale, am îndrazni noi să spunem, o decizie înțeleaptă.
Despre joc, liderul CSM Ceahlăul putem spune că pleacă cu prima șansă prin prisma faptului că formează la ora actuală o formație mai lucrată, aflată în pregătire sub conducerea noului antrenor Gabi Rădulescu încă din luna ianuarie, pietrenii susținând și o serie de partide de verificare, cei drept doar pe sintetic cu adversari de cele mai multe ori de categorie superioară: FC Botoșani, Aerostar Bacău, CSM Roman, etc.
Singurele partide pe teren de iarbă au consemnat 2 victorii fără gol primit în campionat: 6-0 în deplasarea de la Cordun și 3-0 acasă cu CS Steel Man Tg.Neamț. 
Băieții lui Florin Pintilii au avut parte de o pregătire desfășurată în marea sa majoritate pe sintetic, fără adversari în amicale ce spun ceva la ora actuală, poate doar FCM 1950 Bacău, partidă disputată la Roman pe sintetic și în care Bradu s-a impus cu 4-2.
În campionat, au fost 2 partide foarte intense în care Bradu a cedat la limită, 2-3 la Bicaz cu Cimentul și o victorie muncită 2-1 cu Speranța Răucești.
Ca și fapt divers, partida a fost oficiată în tur la centru de Ovidiu Arusoaiei. În toamnă la Piatra Neamț, CSM Ceahlăul, atunci sub comanda lui Teddy Ștet a zdrobit pe CS Bradu Borca cu 7-1 într-o partidă în care Cătălin Scrab de la Borca a plecat mai devreme la vestiare în repriza a 2-a, primind cartonașul roșu. 
CSM Ceahlăul nu are cum rata victoria la Mădei chiar și în absența lui Apostol. Echipa se pregătește pentru barajul de accedere în liga a 3-a, are condițiile cele mai bune de pregătire și instruire, însă nu trebuie neglijată setea de revanșă a tehnicianului ieșean Florin Pintilii.

CS Bradu Borca: 



CSM Ceahlăul: Cîmpianu - Smău, V.Rotaru, V.Andreș, M.Rusu - R.Vasile (Parfene), C.Barb (cpt), C.Rotaru (Ov.Toma), Pîntea - D.Popa - Mateiciuc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | S-a RUPT lanțul de IUBIRE! ACSM Ceahlăul a RĂMAS fără antrenor principal!

  " Jos pălăria, Cristian Pustai! Antrenorul Cristian Pustai și CSM Ceahlăul Piatra Neamț au ajuns la concluzia că este timpul despărți...