sâmbătă, 7 aprilie 2018

Volei A2 | Divizia A2 la volei, primul tur din play-off

După sezonul regulat, Divizia A2 la volei ediția 2017-2018 a continuat cu primul tur din play-off. S-a jucat în sistemul "cel mai bun din trei partide", pe 3, 10 și 17 martie 2018. Echipa mai bine clasată a fost gazdă la meciurile 1 și 3, iar formația mai slab clasată la meciul 2. 
Sistemul de desfășurare al campionatului este identic celui din sezoanele trecute. Echipele care s-au înscris în competiție, atât la feminin, cât și la masculin, au fost împărțite în două serii, pe criterii geografice, Est și Vest. După sezonul regulat, toate formațiile joacă play-off, mai întâi eliminatoriu, apoi sistem turneu de patru echipe. Sita va "cerne" până vor rămâne cele patru formații care vor evolua în turneul final, decisiv pentru promovare. 

Divizia A2 la volei feminin

Rezultatele primului tur din play-off în Seria EST din Divizia A2 la volei feminin:

CSU Galați
 - ACS Top Volei 05 Constanța 3:0 și 3:0
CS Medgidia - CTF Mihai I București 3:0 și 3:0
Rapid București - CSM Unic LPS Piatra Neamț 3:0 și 3:0
CSM 2007 LPS Focșani - CSM II București 2:3, 3:1 și 3:0



CSU Galați, CS Medgidia, Rapid București și CSM 2007 LPS Focșani sunt echipele care vor evolua în turul al doilea din play-off, la Medgidia, în perioada 13-15 aprilie. Se va juca "fiecare cu fiecare", iar primele două clasate vor obține calificarea pentru turneul de promovare al Diviziei A2 la volei feminin. 

Rezultatele primului tur din play-off în Seria VEST din Divizia A2 la volei feminin:

CSU Oradea - Volei Club Deva 3:0 și 3:0
ACS Transilvania Brașov - SCM U. Craiova 3:0 și 3:1
CSU Politehnica Timișoara - CSM Sibiu 3:0 și 3:1

FC Argeș Pitești s-au calificat direct în turul al doilea din play-off, pentru că echipa CSU Medicina CNUE Tîrgu Mureș s-a retras din campionat

FC Argeș Pitești, CSU Oradea, ACS Transilvania Brașov și CSU Politehnica Timișoara sunt formațiile care vor evolua în turul al doilea din play-off, la Oradea, în perioada 13-15 aprilie. Se va juca "fiecare cu fiecare", iar primele două clasate vor obține calificarea pentru turneul de promovare al Diviziei A2 la volei feminin. 


Divizia A2 la volei masculin


Rezultatele primului tur din play-off în Seria EST din Divizia A2 la volei masculin:

VCM LPS Piatra Neamț - CSM Rîmnicu Sărat 3:0 și 3:0
CSM Suceava - CTF Mihai I București 3:1 și 3:0
CSU Știința București și Rapid București s-au calificat direct în turul al doilea din play-off
CSU Știința București, Rapid București, VCM LPS Piatra Neamț și CSM Suceava sunt formațiile care vor evolua în turul al doilea din play-off, la Piatra Neamț, în perioada 13-15 aprilie. Se va juca "fiecare cu fiecare", iar primele două clasate vor obține calificarea pentru turneul de promovare al Diviziei A2 la volei masculin. 

Rezultatele primului tur din play-off în Seria VEST din Divizia A2 la volei masculin:
CSȘ CNE LAPI Dej - CSU Brașov 3:0 și 3:2
ACS Volei Club Zalău - Pro Volei Arad 3:1 și 3:1

Știința Bacău și CSM Cîmpia Turzii s-au calificat direct în turul al doilea din play-off

Știința Bacău, CSM Cîmpia Turzii, CSȘ CNE LAPI Dej și ACS Volei Club Zalău sunt echipele care vor evolua în turul al doilea din play-off, la Bacău, în perioada 13-15 aprilie. Se va juca "fiecare cu fiecare", iar primele două clasate vor obține calificarea pentru turneul de promovare al Diviziei A2 la volei masculin. 

Turneele de promovare în Divizia A1 sunt programate în perioadele 4-6 mai 2018 (feminin) și 11-13 mai 2018 (masculin).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 4-a Neamț, Play-out: Etapa a 1-a | Victoria Tarcău a înregistrat scorul rundei, însă cele mai multe goluri s-au marcat la Podoleni. Rezultatele etapei a 1-a și clasamentul actualizat

  Play-out: Etapa a 1-a (4 mai) AS Unirea Trifești 4-0 ASF Girov AS Viitorul Podoleni 5-...