joi, 23 iulie 2020

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Al 4-lea caz de COVID 19 la Foresta! Moldoveanul Eugeniu Celeadnic depistat pozitiv la testul efectuat marți


Întors săptămâna trecută din Republica Moldova, fundașul Eugeniu Celeadnic a fost depistat pozitiv la testul efectuat marți. Ceilalți trei jucători infestați au petrecut 48 de ore în spital, iar în următoarele 12 zile vor fi izolați la domiciliu. Stadionul Areni a fost dezinfectat în cursul zilei de joi și ar putea fi redeschis publicului în weekend.

Foresta a semnalat al patrulea caz de infectare cu COVID-19 în cadrul lotului de jucători, după Eugeniu Celeadnic a ieșit pozitiv la testul efectuat în cursul zilei de marți. Întors săptămâna trecută din Republica Moldova, fundașul basarabean va fi nevoit să se interneze în spital pentru cel puțin 48 de ore.

Alți trei componenți ai lotului sucevean au fost depistați pozitiv în prima serie de teste, cele efectuate luni, este vorba de Ruben Sumanariu, Andrei Săhlean și Cosmin Rotaru. Aceștia au stat la rândul lor 48 de ore în spital, iar în următoarele 12 zile vor fi izolați la domiciliu.

În urma acestor cazuri, stadionul Areni a fost închis miercuri și joi pentru dezinfecție, arena suceveană urmând să fie redeschisă publicului în weekend.

“Așteptăm un răspuns din partea Direcției de Sănătate Publică, să vedem când ne putem relua antrenamentele cu cei 13 jucători testați negativ”, a precizat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

Înainte de apariția cazurilor de COVID-19 în cadrul lotului fotbaliștii antrenați de Dorin Goian și Daniel Bălan se pregăteau să intre în  cantonament și să-și desfășoare antrenamentele normal, în efectiv complet. 

Dănuț Chidoveț- Obectiv de Suceava

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a : EVENIMENT | CJ Neamţ se ASOCIAZĂ cu ACSM Ceahlăul Piatra-Neamţ pentru a sprijini financiar echipa de fotbal. Sezonul următor se dorește PROMOVAREA în SuperLigă!

  ACSM Ceahlăul Piatra Neamț va juca sâmbătă la Dumbrăvița ultimul joc oficial din play-out-ul grupei A și totodată ultimul joc al sezonului...