joi, 25 februarie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Amical: Foresta Suceava victorie concludentă în testul cu CS Știința Miroslava

Foresta a obținut a doua și cea mai concludentă victorie de la startul pregătirilor de iarnă, după ce a câștigat în fața celor de la Ştiința Miroslava, cu scorul de 4-0, într-un meci amical disputat ieri pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv din Suceava.
Dacă pentru Foresta acesta a fost cel de-al 5-lea joc de verificare, CS Știința Miroslava, se afla la primul, gruparea pregătită de Cristi Popovici tocmai ce a terminat un cantonament fizic solicitant la Vatra Dornei. 

Anunțată de ocazia lui Marin, care a nimerit bara, deschiderea scorului a venit în minutul 28, când Filip a trimis o pasă peste apărarea adversă pentru Terzic, iar mijlocașul sârb a înscris cu un șut pe sub portar din interiorul careului.

Fără replică din partea grupării ieșene, mult prea apatică la revenirea din cantonament, trupa lui Ivan Gvozdenovic și-a dublat avantajul în debutul reprizei secunde prin juniorul Cimbru, care a marcat cu latul, din fața porții, din centrarea lui Drugă.

Titular în centrul defensivei sucevene, Novacek a urcat în careul advers în minutul 56 și a înscris din pasa lui Cerlincă, la o fază în care mingea a lovit bara înainte de a intra în plasă.

Scorul final, 4-0 în favoarea Forestei, a fost stabilit de Martin, care și-a făcut singur un cadou la aniversarea a 24 de ani, după ce a punctat cu o lovitură de cap din colțul careului mic.

Foresta: Zvoronciuc – Sumanariu, Celeadnic, Novacek, Drugă – Terzic – Cimbru, Filip, Zouaoui, Cerlincă – Marin. În repriza a doua au mai intrat: Gal – Mateciuc, Kanote, Stănescu, Postică, Martin, Knezevic, Sîncelean și Hostiuc.

Ştiinţa Miroslava: Valentin Sima, Martinescu Alexandru, Benchea Alexandru, Bacanamwo Joel, Mbengue Assane, Asofiei Mihai, Săvoaia Eduard, Nemțanu Cosmin, Unghianu Giani, Sandu Eduard, Viorică Adrian.
Rezerve Ştiinţa Miroslava: Rădulescu Eduard, Alexandru Remus, Croitoriu Valentin, Pipoș Mario, Vlădeanu Vasilică, Bordeianu Gabriel, Asăvoaei Robert.
În continuarea programului de pregătire, Foresta va întâlni sâmbătă, pe terenul din Odobești, divizionara a treia Dacia Unirea Brăila, după care mai are un ultim amical, pe 3 martie, cu juniorii de elită de la FC Botoșani, în timp ce pentru CS Știința Miroslava urmâtorul test este programat pe 26 februarie, în compania Politehnicii Iași U19, pentru ca până la startul returului formația pregătită de Crisit Popovici să mai susțină teste de verificare cu LPS Iași, CS Sporting Juniorul Vaslui și CSM Bacău.

foto: Codrin Anton

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal juniori republicani U-19 | Victorie pentru juniorii mari ai Ceahlăului în ultima etapă din play-off în dauna celor de la LPS Suceava

  Etapa a 10-a (20-21 aprilie) ACS Șc.de Fotbal Pajura Huși 2-4 LPS Roman AFC Botoșani ...