sâmbătă, 31 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | CSM Ceahlăul CÂȘTIGĂ testul de la Roman cu ACS Hușana Huși: Dragoș Mucuță și Cătălin Ștefănescu din penalty au punctat pentru formația pregătită de Costel Ilie

Astăzi, 31 iulie, de la orele 11:30, la Roman, CSM Ceahlăul și ACS Hușana s-au întânit într-o partidă de verificare, ambele formații fiind în plin cantonament.
Dacă Hușana a menajat o serie de jucători după victoria din Cupa României de la Pașcani din primul tur, CSM Ceahlăul a dat minute de joc la cât mai mulți fotbaliști din lot, pentru ca staff-ul tehnic să se edifice de potențialul fizic dar și tehnico-tactic la care au ajuns până la această oră jucătorii care sunt pe cale să semneze sau nu anagajamente cu gruparea de sub Pietricica.
Astfel în formula de start l-am regăsit pe puternicul vârf de atac Dragoș Mucuță, jucător care avea să marcheze primul gol, din 2 încercări în poarta Hușanei, la prima execuție, Jan Turiță a respins, dar mai apoi vârful sosit de la Viitorul Ianca a găsit un lob de efect pentru 1-0, pentru ca in mitanul secund, masivul vârf de lance al nemțenilor să scoată o lovitură de la 11 metri, transformată cu precizie de Cătălin Ștefănescu.
În centrul apărării l-am identificat în formula de start pe Franck Toukam alături de Cristi Jalbă, iar dintre cei care vor continua sau nu cu CSM Ceahlăul i-am mai remarcat în repriza a 2-a pe underul Ștefan Coman sau mijlocașul de bandă Ilyassou Kouraogo, burkinabezul cu o prestație solidă în timpul de joc în care a fost utilizat.
Jocul de pase al nemțenilor a făcut diferența, pe o suprafață de joc nesperat de bună la Roman. 
Nu au lipsit nici accidentările, inerente în astfel de partide în care jucătorii caută să își câștige locul de titular în formațiile lor. 
În minutul 35, mijlocașul central al nemțenilor Sorin Tăbăcariu a ieșit de pe teren ca urmare a unei accidentări, care, sperăm să nu fie serioasă, în jurul minutului 60, atacantul Mucuță, a acuzat un fault dur în careu, la faza în care s-a acordat și penalty, fiind înlocuit de Adrian Moldovan.
De partea cealaltă la un duel strâns în bandă cu Andrei Curpăn, lateralul Hușanei, Tofan a acuzat probleme la umăr și nu a mai putut continua partida.
Spre final, Hușana a mai echilibrat partida și ca urmare a deselor modificări din tabăra pietreană, insă Dumbrăvean a coordonat excelent apărarea iar Alex.Barna nu a avut emoții mari la poarta sa.
CSM Ceahlăul a început în formula: T.Cimpianu - D.Moroșanu, F.Toukam, C.Jalbă,  C.Șincu-Scripă - S.Tăbăcariu, D,Botezatu - C.Nemțanu, A.Vîlea, C.Ștefănescu - D. Mucuță.
Au mai intrat: A.Barna - F.Dumbrăvean, Ștefan Coman. Adrian Saponiac (Înainte Modelu - jucător în probe), C.Ursu, C.Barb, Ov.Toma, A.Curpăn, A.Anton, Șt.Istrati, I.Kouraogo, A.Moldovan.
ACS Hușana Huși formula de start: J.Turiță - Ichim, Țenu, Chiriac, Gîrdea, Rotaru, Tofan,  Dănăilă, Solomon, Ciobanu, Cozma.
Au mai intrat: Manole - Ciubotariu, Berezeanu, Ed.Sandu, Mareș, Ciobanu, Romașc,  Viorică.
Următorul joc de verificare va avea loc vineri, 6 august, pe terenul Municipal din Huși, atunci când pietrenii vor da din nou replica Hușanei chiar pe terenul acestora.

Galerie foto: se va updata:












































































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul a plecat în EXIL pentru următoarele 4 jocuri oficiale. Mâine, Veronese & Co sunt examinați de FC Voluntari. Partida începe la orele 11:00 și se vede pe FRF.TV

    ACSM Ceahlăul Piatra Neamț începe sâmbătă, 26 octombrie 2024, la Voluntari, o serie extrem de complicată de patru meciuri consecutive în...