duminică, 29 august 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Costel lie ÎNCREZĂTOR în FORȚA și COEZIUNEA grupului ce se formează la ACSM Ceahlăul: " Este un start bun de campionat. Echipa a avut un PLUS adus de banca de rezerve"

 

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț a debutat vineri, 27 august, la Pașcani în noua ediție a ligii a 3-a, seria I, competiție  în care, toată suflarea fotbalistică din Piatra Neamț, staff-ul și jucătorii, sponsorii și apropiații echipei de sub Pietricica nu concep alt obiectiv decât PROMOVAREA.
Disputat pe o vreme rece, presarată cu vânt și reprize de ploaie ce aveau să influențeze construcția și pasele din tabăra pietreană, având în față un adversar cu totul altul decât în sezonul trecut, elevii lui Costel Ilie au irosit o sumedenie de ocazii de poartă, printre care și o bară, cu Cosmin Nemțanu în prim plan, ghinionistul de serviciu la jocul de vineri.
Oportunități au mai avut și Andrei Vîlea și Adrian Șter, chiar și stopperul Șincu a avut în prima repriză un șut razant cu transversala, însă golurile vor cădea în poarta lui Ciofu în repriza a 2-a.
CSM Pașcani, a avut și ea, șansele ei, ceea ce ridică un prim semn de întrebare despre modul cum a fost pregătit acest joc, însă odată cu scurgerea timpului, era clar că pietrenii vor avea câștig de cauză, în condițiile în care, aceștia au beneficiat și de o bancă superioară formației din Pașcani, cea care în ultimele 20 de minute a cedat și fizic, iar cei introduși în repriza a 2-a, nu s-au ridicat la valoarea titularilor înlocuiți datorită accidentărilor sau problemelor de ordin fizic.
Ștefan Istrati și Copoț -Barb, 2 din jucătorii introduși după pauză au rafinat faza primului gol, centrarea decisivă a primului, fiind reluată în gol de Cristian printr-o frumoasă execuție, șut plasat de la circa 18 metri.
Golul de 2-0, marcat 3 minute mai târziu de Adrian Șter, din careul de 6 metri, la o excelentă centrare din stânga a lateralului Ursu a linișit definitiv spiritele în acest joc în care, gazdele de la CSM Pașcani și-a depășit condiția de echipă mică.
Scorul putea căpăta proporții pe final, atunci când jucătorii intrați de pe bancă în repriza a 2-a, Istrati și Mucuță au creat o oportunitate pentru Moldovan, cel care aflat la finalizare a șut pe direcția lui Ciofu.

Costel Ilie - antrenor principal ACSM Ceahlăul: 
Este un start bun de campionat. Am învins în deplasare o echipă alcătuită din cu totul alți jucători față de sezonul precedent, o echipă care a muncit și a crezut în șansa sa și care, după părerea mea, va fi o nucă greu de spart în această serie. Remarc însă și la noi că echipa a avut un plus adus de pe banca de rezerve. Am ratat ocazii numeroase, dar în final cei intrați de pe bancă și-au adus apotul la joc și victorie. Este un semn bun pentru grup, pentru coeziunea dintre noi” a declarat tehnicianul nemțenilor cel care va pregăti de luni, jocul următor, cel din etapa a 2-a din campionat, de sâmbătă de pe teren propriu cu ACS Hușana Huși.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu