miercuri, 18 august 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Foresta - Hușana din prima etapă NU SE DISPUTĂ! Afectat de CORONAVIRUS, lotul sucevenilor este în IZOLARE până pe 29 august!

 
Campionatul ligii a 3-a, Seria I, nici nu a început...de abia ieri a fost tras țintarul și iată că cel puțin un joc din cadrul primei etape, în speță duelul ACS Foresta Suceava - ACS Hușana Huși nu va avea loc.
Lotul formației Foresta Suceava a fost afectat de coronavirus, iar în urma testărilor repetate din ultimele 2 zile, DSP Suceava a decis IZOLAREA până pe 29 august!
Martin Robert, Marian Botezatu, Jordan Atouba, Cimbru Vlăduț, Mihăescu Ionuț au ieșit pozitivi la ultima testare, așa că decizia DSP-ului Suceava este una normală în această situație.
Știrea ne-a fost confirmată de președintele Forestei, d-nul Andrei Ciutac, cel care ne-a precizat și faptul că Robert Martin, este singurul jucător care este la a 2-a infectare, după cea din luna octombrie de anul trecut.
Niciunul dintre jucătorii menționați mai sus nu erau vaccinați anti-covid 19!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul a plecat în EXIL pentru următoarele 4 jocuri oficiale. Mâine, Veronese & Co sunt examinați de FC Voluntari. Partida începe la orele 11:00 și se vede pe FRF.TV

    ACSM Ceahlăul Piatra Neamț începe sâmbătă, 26 octombrie 2024, la Voluntari, o serie extrem de complicată de patru meciuri consecutive în...