miercuri, 17 aprilie 2024

Fotbal Cupa Național U-19, Semifinale - retur | CS Dinamo și CS Sporting Cluj vor juca finala competiției după ce au depășit în semifinale pe ACSM Ceahlăul Piatra Neamț și CSS Craiova

Echipa Academia de Fotbal CS Dinamo echipa U-19 S-A CALIFICAT în finala Cupei Național U-19 după ce s-a impus astăzi cu același scor, 2-1, ca și în partida tur, în fața celor de la ACSM Ceahlăul Piatra Neamț. 

Pentru CS Dinamo au marcat Andrei Vasilescu (46) și Vlad Borunceanu (88) în timp ce pentru pietreni a marcat Daniel Catană (63).
La partida din semifinale de pe stadionul central Dinamo a fost prezent și investitorul principal al nemțenilor d-nul Ioaînn Anton Măzărianu ( foto alături de Ioan Mironaș).
În finală, CS Dinamo va întâlni pe CS Sporting Cluj grupare ce a remizat astăzi 0-0 în manșa retur de pe teren propriu cu CSS Craiova, după ce în manșa tur câștigase la Craiova cu 5-3!
Finala va avea loc pe 12 mai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...