luni, 15 aprilie 2024

Fotbal liga a 2-a, Play-off | FK Csikszereda este singura grupare care a căștigat, în celelalte 2 jocuri s-a înregistrat remize. Rezultatele etapei a 4-a și clasamentul

 

Play-off:

Etapa a 4-a (13-15 aprilie)

FK Csikszereda

2-1

CS Corvinul 1921 Huneduara

Unirea Slobozia

1-1

FC Buzău

CS Mioveni

0-0

CSC 1599 Șelimbăr

FK Csikszereda este mai aproape ca niciodată de promovarea în SuperLiga României, mai ales că, după ce s-a calificat în play-off-ul Ligii 2, știe sigur că va disputa cel puțin baraj. În acest moment este în luptă directă cu Gloria Buzău pentru prinderea unui loc direct promovabil.

La a treia încercare stagională, FK Miercurea Ciuc a reușit să treacă de Corvinul, care până acum o eliminase în faza play-off-ului Cupei României, cu scorul de 4-2, și o bătuse cu 2-0 în sezonul regular al Ligii 2, de fiecare dată pe arena ”Michael Klein”.

În primul meci al etapei a 4-a a play-off-ului Ligii 2, în care ambii antrenori au apelat și la jucători care au evoluat mai puțin, gruparea din Secuime s-a impus cu scorul de 2-1, după reușitele semnate Soufiane Jebari (30), Richard Jelena (72 – penalty), respectiv Antonio Bradu (27).


Gloria Buzău a dat mâna cu remiza în acest play-off de Liga 2. Echipa antrenată de Andrei Prepeliță a terminat cu un rezultat de egalitate și al patrulea joc disputat în acest turneu care determină cele două promovare direct în SuperLigă și cele două formații care ajung în barajele de promovare.

După 1-1 la Hunedoara cu Corvinul, 1-1 la CS Mioveni, 0-0 acasă cu CSC Șelimbăr, acum, contra Unirii Slobozia, liderul play-off-ului, trupa din Crâng a terminat tot la egalitate, scor 1-1.

A fost pentru a doua oară în acest play-off, după jocul de la Mioveni, în care Gloria a condus, tot printr-un gol marcat de Adi Chică-Roșă, și a fost egalată.

Contra Unirii, pe care o învinsese cu 1-0 în sezonul regular, tot la Slobozia, Adi Chică-Roșă a marcat acum la scurt timp după revenirea de la vestiare, în minutul 47, însă Christ Afalna a egalat în minutul 82 cu un șut spectaculos din afara careului, aproape în vinclu.
Etapa a s-a încheiat în această seară cu jocul CS Mioveni - CSC 1599 Șelimbăr, o partidă  de slabă factură tehnică și spectaculară, cu puține faze de poartă, un joc încheiat la egalitate, 0-0.
Prima repriză nu a adus niciun șut la poartă sau pe lângă poartă. A fost un joc condus de CS Mioveni, moale, somnolent, și o CSC Șelimbăr care, deși nu are nicio miză și ar putea să joace fotbal, să ofere spectacol, fiindcă nu are nimic de pierdut, a preferat să se apere și să aștepte greșeli, să contraatace. De notat au fost câte un cartonaș galben pentru fiecare echipă, pentru Daniel Toma și Raul Palmeș, dar și faptul că Tudor Călin și Panos au scăpat fără avertisment, deși au faultat dur.

Partea secundă a adus patru schimbări de jucători până în minutul 58 și un cartonaș galben pentru proteste pentru Marian Bordea, fost arbitru prim-divizionar, acum delegat la Șelimbăr.

În minutul 60, Alexandru Stan a avut primul șut spre poartă, pe lângă, apoi, tot el, în minutul 66, a cerșit un penalty și s-a ales cu cartonaș galben. În atacul Șelimbărului, Alexandru Pop s-a remarcat și el, doar cu primirea unui cartonaș, iar imediat a fost schimbat.

Tot Mioveniul a mai avut o fază finalizată cu un șut al lui Panait (69), în blocaj, iar din devierea lui Palmeș mingea s-a dus pe poartă, dar Roșca nu a avut nicio problemă să prindă.

În același minut 69, Andrei Panait a avut o intrare cri-mi-na-lă! I-a îndoit până la pământ glezna lui Panos, cu o intrare direct pe partea interioară a glezdei stângi a francezului. Panos și-a dat jos jambierul și s-a minunat că nu are piciorul rupt, a văzut sânge, însă arbitrul Olaru nu a scos nici măcar cartonașul galben din buzunar pentru ”pădurarul” Panait!

A văzut, în schimb, ceva mai târziu, cartonaș galben antrenorul cu portarii al Șelimbărului, George Păun, pentru proteste, el nefiind nici măcar trecut în raportul de joc, dar se afla pe banca de rezerve!

Șelimbărul, lider în 15 dintre cele 19 etape ale sezonului regular, a avut primul șut pe poartă în minutul 88. Un șut anemic, pe jos, de la circa 25 de metri, al lui Ayine, cules de pe jos de Croitoru.

A fost și un gol, al lui Visic, în minutul 90+1, dar sârbul a înscris dintr-un offside imens, astfel că asistentul Ilinca nu avea cum să-l ignore.

S-a încheiat 0-0, iar CS Mioveni și CSC Șelimbăr obțin un punct dintr-un meci penibil.

Loc

Clasamentul (4)

M

V

E

Î

Gol

Pt

1

Unirea Slobozia

4

2

1

1

4-2

47

2

CSC 1599 Șelimbăr

4

0

3

1

0-2

45

3

CS Corvinul 1921 Huneduara

4

1

2

1

3-3

42

4

FK Csikszereda

4

2

1

1

5-4

39

5

Gloria Buzău

4

0

4

0

3-3

38

6

CS Mioveni

4

0

3

1

2-3

36


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 4-a, seria VEST | Final de sezon regular: ACSM Ceahlăul II, CS Speranța Răucești și FC Pietricica Site Bau s-au calificat în play-off. Rezultatele ultimei etape și clasamentul sezonului regular

Etapa a 22-a (28 aprilie) CS Speranța Răucești 3-2 AS Viitorul Podoleni FC Pietricica Site Bau ...