marți, 30 aprilie 2024

Fotbal liga a 2-a play-off | Gloria Buzău tot mai APROAPE de Promovarea DIRECTĂ! Rezultatele etapei a 7-a și clasamentul actualizat

 

Play-off:

Etapa a 7-a (27-29 aprilie)

FK Csikszereda

0-1

Unirea Slobozia

Gloria Buzău

1-0

CS Mioveni

CS Corvinul Huneduara

3-1

CSC 1599 Șelimbăr

Gloria Buzău (foto 1 și 2) a bifat o victorie extrem de importantă în lupta pentru ocuparea celui de-al doilea loc direct promovabil în SuperLigă. Duminică, pe teren propriu, echipa antrenată de Andrei Prepeliță nu numai că a trecut cu 1-0 de CS Mioveni, dar a și eliminat-o pe aceasta din cursa pentru promovarea directă.

Trupa din Crâng nu a avut un joc tocmai strălucit, însă a punctat o dată în debutul părții secunde, suficient pentru a luat toate punctele și a se distanța de argeșeni și de FK Miercurea Ciuc, pierzătoare ieri, pe teren propriu, în fața liderului Unirea Slobozia, scor 0-1.

FK Miercurea Ciuc (foto 3) e în evidentă scădere de formă în acest turneu, după ce sezonul regular îl încheia cu cinci victorii și un egal, rezultate care au clasat-o între primele șase. În șapte partide disputate în play-off, echipa lui Robert Ilyeș a înregistrat două victorii, două egaluri și trei înfrângeri, în ultimele trei partide obținând un punct.
Unirea Slobozia (foto 4) a marcat și a luat trei puncte, după euforia promovării, în minutul 4, prin Serafim Cojocari. Gazdele întâlnirii de sâmbătă puteau egala prin atacantul Richard Jelena, dar acesta a irosit o lovitură de la 11 metri la opt minute de la reluarea părții a doua, când nu l-a putut învinge pe portarul Denis Rusu. 
Deși a avut trei deplasări la rând, în acest interval dificil Unirea Slobozia a reușit să promoveze, ba chiar și să adune trei victorii la rând, 2-1 cu CSC Șelimbăr, 1-0 cu CS Mioveni și 1-0 cu FK Miercurea Ciuc.

Corvinul (foto 5 și 6) a reușit în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 2 o nouă victorie pe teren propriu, ba chiar un succes în fața echipei CSC Șelimbăr, căreia nu reușise în precedentele două jocuri din acest sezon să-i dea gol, remizând la scorul de 0-0. A fost condusă pe stadionul ”Michael Klein”, dar a revenit și s-a impus cu 3-1, distanșându-se, totodată, la trei puncte de trupa sibiană.

Alexandru Gîț (8′) a înscris pentru Șelimbăr, în timp ce pentru Corvinul au punctat Lucas Câmpan (34′), Marius Coman (51′) și Antonio Bradu (84′).

Loc

Clasamentul (7)

M

V

E

Î

Gol

Pt

1

AFC Unirea Slobozia

7

5

1

1

8-3

56

2

CS Corvinul 1923 Huneduara

7

3

3

1

10-6

49

3

CSC 1599 Șelimbăr

7

0

4

3

4-9

46

4

Gloria Buzău

7

2

5

0

7-5

45

5

AFK Csikszereda

7

2

2

3

7-8

40

6

CS Mioveni

7

0

3

4

2-7

36


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 3-a | FC Bacău, SC Popești Leordeni și CSM Sighetu Marmației sunt ultimele grupări ce au prins BARAJUL de promovare din Liga 3! Cele zece meciuri din faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2. Când au loc turul și returul

Rezultatele ultimei etape a play-off-ului Ligii 3 au rezolvat ultimele trei necunoscute în privința fazei următoare a campionatului: semifin...