luni, 24 iunie 2024

Fotbal Liga a 2-a | S-a pornit la drum și ACSM Ceahlăul. 24 de jucători au spus prezent la apelul principalului Marco Veronese și a secundului Vali Avădanei. Singurul învoit a fost portarul Alex Barna, încă în concediu în Grecia

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț s-a reunit astăzi la stadionul Ceahlăul pentru demararea pregătirilor pentru viitorul sezon al ligii a 2-a. Fără președinte dar și fără investitorul principal aflați în vacanță, în vacanță se mai află și portarul Alex Barna, galben-negrii în număr de 24 dintre care un singur portar și aici l-am numit pe David Anastase, au făcut cunoștință cu noul antrenor principal Marco Veronese care ajutat de secundul Vali Avădanei a comandat o ședință de pregătire de circa 2 ore în care nu a lipsit mingea. 
Trebuie menționat că Copoț-Barb și Bogdan Forizs au făcut antrenament diferențiat, aceștia evoluând ieri pentru satelitul formației, promovată la liga a 3-a în urma dublei cu CS Sportul Onești.
Underul Alex Anton s-a întors la Politehnica Iași, formație care se pare că îl va direcționa spre  noul promovata AFC Metalul Buzău, iar din ceilalți jucători care urmau să își prelungească angajamentele (Alex Barna și Patrick Petre au fost anunțați oficial) doar Michael Onișa a participant la antrenamentul de astăzi. 
Tot ca și noutate l-am remarcat pe Geani Crețu - ultima dată jucător la retrogradata CSM Alexandria, dar care are meciuri la liga 1 pentru Dinamo și FC Argeș, 6 jucători străini cărora li se vor alătura alții 2 în cursul nopții sau cel mai târziu în cursul zilei de mâine, dar și mulți underi 2006 și 2007 ce vor putea fi utilizați atât la echipa mare dar și la satelit. 
Dintre jucătorii împrumutați la alte formații în sezonul trecut am consemnat revenirile lui Cătălin Ștefănescu, Răzvan Pîntea și a lui Robert Ciobanu, probabil singurii care mai au contract cu gruparea nemțeană.


Principalul Marco Veronese în interviul acordat înaintea antrenamentului ne-a precizat printre altele că toată pregătirea se va face la Piatra Neamț pentru că avem aici toate condițiile de pregătire, refacere, iar relieful ne ajută foarte mult pentru ceea ce trebuie să să lucreze la echipă, vor fi câte 2 antrenamente zilnice, iar cel mai probabil Ceahlăul va susține 5 sau 6 jocuri de verificare. 
Este optimist că va reuși la Ceahlăul, consideră că 6 săptămâni reprezintă timp suficient pentru închegarea relațiilor de joc și pentru a permite să formeze o echipă competitivă pentru nivelul ligii a 2-a din România. 
Este familiarizat cu modul de desfășurare a campionatului ligii a 2-a, știe de regula celor 5 jucători români pe durata celor 90 de minute, de modul de folosire a underilor, de aceea și numărul străinilor nu va mai fi așa de mare ca în sezonul trecut, ci de doar maxim 8.
Pe măsură ce vă vom mai putea oferi și alte date legate de semnarea contractelor, cel mai probabil clubul va organiza atunci când va fi cazul o conferință de presă.

Galerie foto: se va updata:








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu