duminică, 23 iunie 2024

Fotbal liga a 4-a / liga a 3-a | ACSM Ceahlăul II a obținut promovarea la L3. Cu scorul general de 4-2 nemțenii au depășit-o în dublă manșă pe campioana județului Bacău - CS Sportul Onești

 

Golul marcat de Bordei în min. 3 s-a dovedit a fi decisiv pentru promovarea satelitului celor de la ACSM Ceahlăul în premieră în L3. 
Chiar dacă elevii profesorului Andrei Vițelaru nu au mai pestat un joc la fel de reușit ca  la Piatra Neamț, gazdele de la CS Sportul Onești egalând în min.25 și punctând decisiv pentru o victorie de palmares în repriza a 2-a în min.65, calificarea obținută pe teren și nu cum ar fi fost posibilă dacă clubul nemțean ar fi cerut un loc la L3 pentru echipa satelit are darul de forma sperăm noi o echipă foarte tânără, la care, underii de la U-19 și U-17 dar și cei care nu prind banca de 20 de prima echipă să capete exeriență și să se călească în jocurile dure ale eșalonului 3.
Pentru partida de pe stadionul CSM din Borzești, Andrei Vițelaru a trimis pe teren următorul 11: 
Tanas - Ștefănescu, A.Alistar, Vițelaru, Coroi - Aioanei, Forizs, Copoț-Barb, Anton - Apostol, Bordei
Rezerve: Negrea - T.Alistar, Canea, Pașcu, Abdulghani, Chiriac, Curbăt, Ilioaia, Catană

Pentru jucătorii formației satelit urmează o binemeritată vacanță, iar cum viitorul sezon al ligii a 3-a va  porni la drumul la finalul lunii august, este timp suficient pentru ca conducerea administrativă să schițeze un program de pregătire și jocuri amicale pentru noul sezon ținând cont și de faptul că nivelul ligii a 3-a va fi unul supeior ligii a 4-a Neamț.
DIn zona Moldovei au mai obținut promovarea la L3 - campioanele județelor Iași și Suceava, formațiile ACS USV Iași și Șoimii Gura Humorului care au trecut cu scorul general de 4-1, respectiv 8-2 de campioanele județelor Botoșani rerspectiv Vaslui, formațiile Pro Sport  Vârfu Câmpului și Sporting Club Comstar Vaslui.

Galerie foto: Gelu Cracana






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | Foto + Video: Ceahlăul, mai bună în deplasare decât pe teren propriu! Nemțenii câștigă italienește sub Turnul Chindiei prin golul ghanezului Davordzie ajuns la cota 3 în campionat și au 7 puncte din 10 cucerite pe terenuri străine!

  Dacă în sezonul trecut sub comanda profesorului Cristian Pustai, nemțenii erau o forță în jocurile de pe teren propriu, acolo unde de regu...