vineri, 6 aprilie 2018

Liga a 5-a Neamț | Avancronica etapei a 17-a, delegări de arbitri și observatori, pronosticuri | Energia Pângărați ar cam vrea să producă liderului Bravo Bodești primul eșec stagional

Toate partidele din Sâmbăta Mare vor avea loc de la orele 11.00.

Pinii Tarcău - Siretul Doljești - teren Cimentul Bicaz / Bicaz


Arbitri: Cosmin Neculau din Piatra Neamț va oficia la centru, la cele două linii au fost delegați arbitri asistenți Alexandru Ciofoaia - Piatra Neamț și Neculai Ciobanu din Bicaz. Observatorului jocului este Ciprian George Gheorghe - Piatra Neamț.

Pinii Tarcău vin după succesul de la Țibucani (3-1) în timp ce Siretul Doljești vrea să își recupereze punctele cedate acasă în runda precedentă (1-2) cu Energia Pângărați. Diferența dintre cele două grupă este de doar 4 puncte și de 3 locuri în clasament, Siretul este pe 6 cu 25 de puncte iar Pinii sunt pe 9 cu 21 de puncte. Anticipăm un joc echilibrat, deschis oricărui rezultat.

Pronostic: 1, x

Energia Pângărați - Bravo Bodești - teren Stejaru / Pângărați

Arbitri: Ionuț Sârbu din Piatra Neamț va conduce la centru, ajutat la cele două linii de arbitri asistenți Ștefan Andriescu și Mihai Pârvu ambii din Piatra Neamț. Observator: Gheorghe Ostachi din Piatra Neamț.
Este fără îndoială cel mai atractiv meci al etapei. Liderul Bravo Bodești cu un parcurs excelent până acum în deplasări, acolo unde a câștigat de fiecare dată, speră să câștige și la Pângărați pe terenul unei grupări cu evoluții foarte bune în ultima vreme. 
Florin Busuioc: " Bună ziua, nu avem tot lotul pentru confruntarea de sâmbătă de la Pângărați deoarece sunt câțiva jucători plecați în această mini-vacanță de Paște. Nu avem jucători accidentați sau suspendați...mergem să ne facem jocul. Ne așteaptă un adversar dificil și încercăm să aducem cele 3 puncte la Bodești. Referitor la ora și data desfășurării partidei de la Pângărați vă pot spune că nu am încercat nici o negociere cu ei (cei de la Pângărați). Este ok data de mâine și ora. Jucăm cu ce avem și ne dorim victoria. Sărbători fericite și dumneavoastră ! "
Energia Pângărați a câștigat meritat în runda precedentă la Doljești deși s-au confruntat cu probleme de lot (cinci absențe conform celor declarate de conducătorii energeticienilor) și năzuiesc să provoace sâmbătă prima înfrângere liderului Bravo Bodești.
Bogdan Radu: " Meciul de mâine contra celor de la Bravo ar trebui să fie un meci de liga a IV-a disputat însă la începutul returului de liga a V-a. Cei de la Bodești au echipă foarte bună, experimentată și pragmatică. Noi suntem într-o continuă evoluție și cred că am ajuns la nivelul în care avem un prin 11 valoros, bine conturat, suplinit cu succes de rezerve. Va fi un meci greu pentru cei de la Bodești mâine și dacă vor câștiga, cu siguranță o vor face după mult efort și multă dăruire, pentru că noi le promitem o ripostă mai serioasă decât orice au primit până acum în acest campionat."

Pronostic: 1, X, 2

Stejarul Stănița - Voința Dochia - teren Stănița / Stănița

Arbitri: Iulian Căpitanu - Roman este desemnat să conducă partida la centru ajutat de concetățenii Alin Diaconu și Tiberiu Tipu iar observatorul este Marcel Arcana din Rotunda.

Stejarul Stănița a dat o replică foarte bună pe terenul liderului la Bodești în runda precedentă. Deși au cedat cu 1-3, Stejarul a pus serioase probleme liderului, iar pe teren propriu dacă vor reuși victoria cu Voința Dochia, ar putea să îi egaleze la puncte în clasament. Voința Dochia a câștigat clar cu 4-0 confruntarea cu Viiitorul Podoleni, însă Stejarul Stănița este un adversar de alt calibru, iar meciurile din deplasare la acest nivel necesită o cu totul altă abordare.

Pronostic: 1, x

Viitorul Podoleni - Vulturul Costișa - teren Viitorul / Podoleni

Arbitri: Bogdan Florea - Piatra Neamț va conduce la centru, asistenții sunt concitadinii Vlad Parfeni și Adrian Mocanu iar observator a fost desemnat Puiu Anghel din Roznov.

O confruntare interesantă între vecini, oaspeții stau mai bine în clasament și pornesc evident cu prima șansă. 
Vulturul Costișa s-a impus în etapa precedentă pe teren propriu cu 2-0 în fața Voinței Valea Ursului, în schimb Viitorul Podoleni a cedat la scor, 0-4 pe terenul Voinței Dochia.
Se anticipează un meci al orgoliilor, însă plusul de valoare și de experiență al oaspeților ar trebui să conteze în economia jocului.

Pronostic: 2

Voința Valea Ursului - Flacăra Brusturi - teren Comunal Valea Ursului / Valea Ursului

Arbitri: Bogdan Balint va oficia la centru ajutat la cele două margini de arbitri asitenți Eduard Marta și Adina Rotaru - cu toții din Roman. Observatorul este tot din Roman în persoana lui Nicolaie Ionuț Nacu.

Flacăra Brusturi a remizat în etapa trecută în propriul fief în derbiul local cu Ozana Timișești așa că brusturenii speră să plece cu toate cele 3 puncte de pe terenul lanternei roșii Voința Valea Ursului.
Voința Valea Ursului a pierdut greu în deplasare la Costișa cu Viitorul, este de văzut cum vor evolua și pe teren propriu gruparea din Valea Ursului, însă este clar faptul că oaspeții sunt favoriți.

Pronostic: x, 2

Ozana Timișești - Voința Bozieni - teren Ozana / Timișești

Arbitri: Andrei Ciprian Roban din Piatra Neamț este desemnat arbitru de centru, la cele 2 linii sunt pietrenii Constantin Cosmin Felegeanu și Alexandru Mocanu. Observatorul jocului este Marius Năstasă din Piatra Neamț.

Ozana Timișești este în acest sezon surpriza plăcută a ligii a 5-a. Cu un joc în creștere, cu rezultate pe măsură chiar și în fața numelor grele din liga a 5-a, Ozana Timișești a urcat constant în clasament fiind acum pe poziția  a 4-a în clasament la doar 2 puncte de locul 3 ocupat acum de Arsenal Văleni. 
Voința Bozieni a luat 3 puncte importante în runda precedentă acasă cu Moldova II Cordun (4-2), însă o partidă în deplasare, la Timișești este cu totul altceva. Credem că gazdele de la Ozana are puterea și mijloacele de a cuceri cele 3 puncte.

Pronostic: 1

Moldova II Cordun - Arsenal Văleni - teren Pildești / Cordun

Arbitri: O brigadă în întregime din Piatra Neamț: Alexandru Marian Oancea la centru, iar la cele 2 tușe vor oficia asistenții Alexandru Gălușcă și Ștefan Costan. Observatorul este tot din Piatra Neamț: Ion Teacu.

O dispută aparent dezechilibrată: oaspeții de la Arsenal Văleni sunt pe locul 3 în clasament, în timp ce gazdele de la Moldova II Cordun sunt pe tot pe locul 3 dar din partea inferioară a clasamentului.
Moldova II Cordun a pierdut în deplasarea de la Bozieni cu 2-4 după ce a condus la pauză cu 2-1, în timp ce Arsenal Văleni a avut etapă liberă în runda precedentă. 
În condiții normale, dacă vor face deplasarea cu formația standard, Arsenal Văleni nu are cum rata victoria la Pildești. Orice al rezultat îi pune în pericol locul 3, Ozana TImișești punând presiune pe Arsenal de câteva runde, așa că nu este vremea de pași greșiți.

Pronostic: 2

Stejarul Țibucani are liber în această etapă întrucât Unirea Dulcești s-a retras din campionat.


Loc
Clasamentul (16)
M
V
E
Î
Gol
Pt
Adv
1
Bravo Bodești
15
14
1
0
49-14
43
+19
2
Vulturul Costișa
15
10
3
2
47-23
33
+12
3
Arsenal Văleni
14
10
1
3
43-17
31
+7
4
Ozana Timișești
15
9
2
4
39-26
29
+11
5
Energia Pângărați
15
8
1
6
48-24
25
+4
6
Siretul Doljești
15
8
1
6
34-32
25
-2
7
Voința Dochia
15
7
1
7
41-37
22
-2
8
Flacăra Brusturi
15
6
4
5
31-27
22
-2
9
Pinii Tarcău
15
6
3
6
31-35
21
-3
10
Stejarul Stănița
15
6
1
8
43-41
19
-5
11
Viitorul Podoleni
15
4
3
8
29-55
15
-3
12
Voința Bozieni
15
4
1
10
20-43
13
-8
13
Moldova II Cordun
15
3
1
11
32-62
10
-11
14
Stejarul Țibucani
15
2
2
11
24-52
8
-16
15
Voința Valea Ursului
15
1
3
11
27-50
6
-15


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a, play-out | Matei Moraru SUSPENDAT 2 ani pentru că a refuzat contractul propus de U Cluj, clubul de care aparținea! Nemțenii au făcut recurs însă șansele să îl păstreze pe underul 2005 sunt MINIME!

  Lovitură dură pentru unul dintre cei mai buni jucători sub vârstă ce au evoluat în Liga 2 în acest sezon. La aproape o lună după ce a fost...