miercuri, 14 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | CSM Ceahlăul transferă un fundaș central la o multiplă campioană națională: vezi cu ce club a ajuns să semneze Maxim Cojocaru

Chiar dacă nu a reușit accederea la barajul de promovare pentru L2, datele  statistice,  jucătorii propuși spre transfer cluburilor mai potente financiar, arată un lucru evident pentru toată lumea. La CSM Ceahlăul se muncește bine și cu folos iar rezultatele nu se lasă prea mult așteptate. 
Clubul de sub Pietricica este singurul de altfel din seria I a ligii a 3-a care a transferat în prima ligă din România, iată acum și în divizia națională din Moldova, la o formație de tradiție, multiplă campioană națională și câștigătoare de Cupe, participantă constantă în cupele europene, Zimbru Chișinău.

Un nou transfer pentru Zimbru Chișinău!
Avem un nou fundaș central la echipă. Un „Bonucci” al Zimbrului, sperăm mult că va fi.
Maxim Cojocaru, un tânăr fundaș de 21 de ani a semnat un contract cu galben-verzii. Deocamdată, asemănarea cu cel mai bun jucător al finalei de la Euro2020 este poziția de pe teren, fizicul și numărul de pe tricou - 19.
Un jucător de perspectivă care vine de la Ceahlăul Piatra-Neamț, iar anterior a petrecut un sezon la Vllaznia din Albania.
Succes Maxim și Bine ai Venit la Zimbru!

În sezonul 2020-2021 a ligii a 3-a, Seria I, Maxim Cojocaru a fost utilizat în 15 din cele 18 jocuri din campionat, însumând un număr de 1241 de minute, în vreme ce în Cupa României, a evoluat în 3 din cele 4 jocuri pe care nemțenii de la CSM Ceahlăul le-au disputat, adunând 249 minute.

Să îi urăm mult succes în carieră lui Maxim "Bonucci" Cojocaru la Zimbru!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu