marți, 13 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria a 5-a | Andrei Mateiciuc a debutat cu un hattrick în 30 de minute pentru Odorheiu Secuiesc în victoria cu 3-2 în fața lui Metaloglobus București

 

Fostul vârf de atac al CSM Ceahlăul Piatra Neamț, Andrei Mateiciuc s-a transferat în această vară la gruparea de liga a 3-a, AFC Odorheiu Secuiesc, formația din Harghita având planuri mari pentru următorul sezon al ligii a 3-a.
De altfel la formația din Odorhei a fost transferat în această vară și un alt ex-nemțean ce a jucat pentru CSM Ceahlăul în mandatul lui Ștefan Stoica,  este vorba de experimentatul Mihai Vasile Petra, jucător ce a activat în sezonul recent încheiat la gruparea sălăjană SCM Zalău.
Partida de verificare a avut loc la Târlungeni, iar adversarul harghitenilor a fost formația de liga a 2-a, Metaloglobus București, o formație cel puțin teoretic, mai puternică și mai valoroasă, care în sezonul trecut a fost foarte aproape de play-off-ul ligii a 2-a.
Andrei Mateiciuc a punctat pentru Odorheiu Secuiesc în minutele 8, 12 și 30 pentru 1-0, 2-0 și 3-1, prima și a treia oară fructificând pasele lui 
Szabolcs  Baga, în timp ce la golul de 2-0 a fost servit excelent de Simó Csongor, fiind foarte aproape un cvartet în în finalul primei reprize, insă portarul celor de la Metaloglobus s-a opus în extremis.
Aveți mai jos formația utilizată de principalul Mihai Ianc:
Székelyudvarhelyi FC–Bukaresti Metaloglobus 3–2 (3–1). Az SZFC gólszerzője Mateiciuc (8., 12., 30.). SZFC: Bodea – Baga, Mitra, Merdariu, Barta, Simó, Savin, Bálint, Duca, Creț, Mateiciuc. A második félidőben: Georgescu – Marucza, Tankó, Merdariu, Istrate, Stanciu, Savin, Covaciu, Vékás, Petra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu