duminică, 25 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I - Amical | Foto + video: ACS Foresta Suceava - ACSM Ceahlăul Piatra Neamț 2-2 (1-2). De luni, pietrenii intră în cantonament pe plan local

Pietrenii pregătiți de Costel Ilie au susținut un test de verificare la Suceava, pe Areni, în fața gazdelor de la Foresta, ultimul înaintea întrării în cantonamentul de pe plan local, de luni.

Cu un prim 11 aproape de cel ideal, nemțenii au controlat jocul în prima repriză, au avut un avantaj dublu la un moment dat pe tabelă prin reușitele semnate de underul Ștefan Istrati în min.21, aflat la al 2-lea gol în pregătiri după reușita din meciul cu Politehnica Iași și de vârful Adrian Sabin Moldovan în min.34, atunci când apărarea imediată a Forestei a fost surprinsă pe picior greșit de un rapid raid inițiat de CSM Ceahlăul.

Finalul primei reprize a adus un gol pentru Foresta, marcator Iosif Netbai din penalty - min.39, la un presupus henț în careul oaspeților la Andrei Curpăn, pentru ca în mitanul secund, pe fondul deselor schimbări în ambele echipe, jocul să se echilibreze, iar Foresta să reușească egalarea prin camerunezul Chicka în min.75, cu o lovitură de cap din 10-12 metri, asta după ce, în prima repriză, la scorul de 0-0, într-o situație similară cu cea a camerunezului, Adrian Moldovan a reluat cu capul, alături.

Principalul Costel Ilie a rulat tot lotul aflat la dispoziție cu excepția jucătorilor Cristian Jalbă și Ciprian Șincu-Scripă - accidentați în timp ce burkinabezul Ilyassou Kouraogo, deși a făcut deplasarea a luat doar loc pe bancă, staff-ul dorind să vadă la lucru pe canadianul Sebastian Ștefan, jucător aflat în probe.
CSM Ceahlăul Piatra Neamț: A.Barna - D.Moroșanu, F. Dumbrăvean, F.Toukam, C.Ursu - S.Tăbăcariu -  A.Curpăn, S.Istrati, O.Toma, A.Moldovan, C.Ștefănescu
Au mai intrat: T.Cîmpianu - R.Pîntea, C.Barb, D.Botezatu, C.Nemțanu, Ș.Coman, Sebastian Ștefan (un româno-canadian aflat în probe), A.Anton, D.Mucuță (Viitorul Ianca -probe).
Pentru CSM Ceahlăul Piatra Neamț urmează de luni intrarea într-un cantonament pe plan local, cu 2 antrenamente zilnice, iar următorul joc de verificare este programat pentru sămbătă, 31 iulie, la Piatra Neamț, de la orele 12:00, cu ACS Hușana Huși.
Pietrenii caută până la începerea sezonului să își mai completeze lotul cu cel puțin 3 jucători, posturile considerate încă neacoperite în totalitate de staff-ul tehnic fiind cele de portar (se caută un under care să evolueze și la U-19), fundaș central și vârf de atac.
CSM Ceahlăul va debuta oficial în Cupa României, turul 2, cel mai probabil în 11 august, iar în campionat, pe 28 august, dată la care este programată meciurile din prima etapă.
Componența seriilor de liga a 3-a va fi cunoscută la finalul acestei luni, în seria I fiind posibil să apară unele surprize în alcătuire, iar țintarul va fi fixat cel mai probabil cu 2 săptămâni înainte de startul în noul sezon. 

foto: Nelu Messi - Photography 
video: CSM Ceahlăul - Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul a plecat în EXIL pentru următoarele 4 jocuri oficiale. Mâine, Veronese & Co sunt examinați de FC Voluntari. Partida începe la orele 11:00 și se vede pe FRF.TV

    ACSM Ceahlăul Piatra Neamț începe sâmbătă, 26 octombrie 2024, la Voluntari, o serie extrem de complicată de patru meciuri consecutive în...