miercuri, 28 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | CSM Ceahlăul a intrat de luni în cantonament. Primele concluzii trase de principalul Costel Ilie după 3 săptămâni de la reunire

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a început de luni, 26 iulie, cantonamentul centralizat pe plan local. S-a ales această variantă deoarece la vremea respectivă toate condițiile păreau a fi îndeplinite la Piatra Neamț.
Chiar dacă între timp a apărut o problemă cu suprafețele de joc, terenurile I și II, cele de iarbă intrând într-un proces amplu de reamenajare, pietrenii continuă pregătirea la Bicaz și pe terenul III Sintetic, iar jocurile de pregătire vor fi disputate pe iarbă, cel din 31 iulie, la Roman, ora 11:30 și respectiv vineri 6 agust, la Huși, ambele în compania colegei de eșalon ACS Hușana.
După 3-0 pe central, goluri Andrei Vîlea, Cătălin Ștefănescu și Ștefan Istrati, inainte de reînțămânțarea terenurilor de iarbă din compexul sportiv Ceahlăul, cu fosta prim-divizionară Politehnica Iași, grupare pregătită din acest sezon de pietreanul Costel Enache, a urmat remiza cu goluri de pe Areni, 2-2 cu colega de serie, ACS Foresta Suceava, goluri Ștefan Istrati și Adrian Moldovan.
" Obiectivul nostru e promovarea. Avem un investitor privat, beneficiem și de sprijinul local, al Primăriei. 
Stadionul suferă o renovare totală, suprafața de joc nu e funcțională în momentul ăsta. S-au alocat fonduri pentru refacerea gazonului, dar cam târziu, părerea mea, demersurile trebuiau făcute mai devreme. Acum, e posibil ca primele două meciuri din campionat să nu le putem disputa pe stadionul nostru.
Mai suntem în căutarea câtorva jucători. Mai vrem un fundaș central, un portar, un atacant, cam 3-4 jucători. Altfel, sunt mulțumit de lotul actual " a declarat într-un interviu pentru GSP.roCostel Ilie, antrenor CSM Ceahlăul.
În ceea ce privește a 2-a competiție ca importanță, Cupa României, CSM Ceahlăul nu a fost programată pentru turul I, partide ce au loc astăzi, nemțenii urmând a intra în pâine, pe 11 august, dată la care vor fi în desfășurare jocurile ce contează pentru turul II al competiției.

2 comentarii:

  1. Păi ce facem ,ne antrenăm pe unde apucăm,și jucam in deplasare câteva meciuri, bănuiesc că la Târgu Neamț ,apoi dacă avem un eșec,sau iun egal avem scuze.Halal profesionalism și competență.Stim că nu CSM CEAHLĂUL este administratorul terenului și al stadionului,dar lucrările se puteau face din timp.Speram la mai bine,că doar cu speranța am mai rămas.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din câte am înțeles clubul a făcut din timp diligențe să jucăm primul joc oficial din campionat în deplasare. În Cupa României, pe 11 august, cu siguranță vom juca în deplasare. Terenurile de iarbă trebuie protejate până sunt la parametri normali, altfel păcat de investiții! Da, lucrările au fost întăziate cu cel puțin 10 zile...dar bine că s-au făcut și acum. Au fost necesare niște operațiuni (s-a dat cu ierbicid total care a ars efectiv totul). Acum trebuie soare pentru fotosinteză și multă apă! Să sperăm că Primăria va duce lucrurile la bun sfârșit, iar în septembrie vom avea 2 terenuri de iarbă foarte bune!

      Ștergere

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul a plecat în EXIL pentru următoarele 4 jocuri oficiale. Mâine, Veronese & Co sunt examinați de FC Voluntari. Partida începe la orele 11:00 și se vede pe FRF.TV

    ACSM Ceahlăul Piatra Neamț începe sâmbătă, 26 octombrie 2024, la Voluntari, o serie extrem de complicată de patru meciuri consecutive în...