miercuri, 21 iulie 2021

Fotbal liga a 3-a, Seria I | Cătălin Ștefănescu a SEMNAT cu CSM Ceahlăul pentru un sezon! Vezi primele declarații ale celui mai experimentat jucător din lotul "galben-negrilor"

ACSM Ceahlăul  Piatra Neamț continuă seria TRANSFERURILOR pentru sezonul 2021-2022 al ligii a 3-a, seria I, sezon la care gruparea președintelui Cătălin Roca dorește promovarea la nivelul eșalonului 2.
Aflat în a 3-a săptămână de pregătire cu gruparea condusă de principalul Costel Ilie, Cătălin Ștefănescu - valorosul mijlocaș originar din Piatra Neamț a semnat un contract valabil pe un sezon cu gruparea de sub Pietricica.

Cătălin Ștefănescu își va continua cariera la Piatra Neamț, urmând a îmbrăca tricoul echipei CSM Ceahlăul. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani și-a început cariera la Piatra Neamț, de unde este originar și unde a făcut junioratul. Aici a debutat și în Liga 1, evoluând pentru FC Ceahlăul, iar în ianuarie 2016 a fost transferat la Steaua București. A fost împrumutat la FC Voluntari și Politehnica Iași, după care a jucat la Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj Napoca.
Cătălin Ștefănescu a semnat un contract valabil pe un sezon competițional cu CSM Ceahlăul Piatra Neamț și ne-a declarat:
”Îmi doream foarte mult să mă întorc acasă pentru că acum lucrurile stau un pic diferit față de perioada în care am plecat eu de aici, deoarece atunci erau foarte multe probleme financiare. Acum condițiile sunt foarte bune și avem un singur gând: să promovăm. Cred că Liga 3 este un campionat foarte greu. Ai nevoie de continuitate în rezultate și-n evoluții, dar pas cu pas vom lua meciurile și la final sper că vom fi pe primele două locuri, să ne batem apoi la barajul de promovare”.

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț s-a întărit în toate compartimentele pentru sezonul ligii a 3-a, seria I ce va debuta la 28 august.
Sportul nemțean de performanță v-a prezentat la vremea respectivă conferința de presă în care au fost anunțați primii jucători veniți: fundașul central Flavius Dumbrăvean, mijlocașii Sorin Tăbăcariu și Cosmin Nemțanu, atacantul Adrian Sabin Moldovan ori portarul Alexandru Barna.
Lor li s-a mai alăturat fundașul central Cristian Jalbă, lateralul Cristian Ursu, atacantul Andrei Vîlea, în vreme ce mijlocașul Denis Botezatu devenit între timp și căpitan și-a prelungit angajamentul cu " galben-negrii ".

În aceste zile se mai află la gruparea nemțeană o serie de jucători în probe, alții sunt așteptați să sosească zilele următoare, cert este că până la startul sezonului, managerul Costel Ilie dorește alcătuirea unui lot competitiv, echilibrat pe posturi, format din 25 de fotbaliști din care 3 portari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postare prezentată

Fotbal liga a 2-a | ACSM Ceahlăul a plecat în EXIL pentru următoarele 4 jocuri oficiale. Mâine, Veronese & Co sunt examinați de FC Voluntari. Partida începe la orele 11:00 și se vede pe FRF.TV

    ACSM Ceahlăul Piatra Neamț începe sâmbătă, 26 octombrie 2024, la Voluntari, o serie extrem de complicată de patru meciuri consecutive în...